Piraziz’den, Kars’a gönül köprüsü
Piraziz Piraziz Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Anaokulu öğretmeni Hatice Aşık tarafından Şekerler sınıfında uygulanan ‘Kitabım Etkinlik Hazinem’ adlı eTwinning projesi kapsamında Aralık ayı etkinliğinde ''Bu Kış Kimse Üşümeyecek'' adlı hikaye okundu.
Yardımlaşma ve paylaşma konulu kitabın içeriğinden esinlenen öğrenciler Kars'da bir ilkokulun anasınıfındaki arkadaşlarına onları sıcacık tutacak hediyeler gönderdiler.
Proje uygulayan Öğretmen Hatice Aşık, projeye destek veren öğrencilere, velilere ve ilçe esnafı Kadir Şenel'e yürekleri ısıtan bu etkinliğe verdikleri destek için teşekkürlerini sundu.
Okul Müdürü Elvan Kahriman okullarda uygulanan eTwinning projeleri çocuklar üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekerek böyle bir projede yer aldıkları için çok mutlu olduğunu ifade etti.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







