Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
11 Kasım 2020 - 17:12

PİRAZİZ VE GÜLYALI'DAN İZMİR'E YARDIM

İzmir’de 30 Ekim’de yaşanan 6,9’luk depremin yaralarını sarmak için Karadeniz'de birçok Belediye bir araya geldi!

0 Okunma 0 Paylaşım
PİRAZİZ VE GÜLYALI'DAN İZMİR'E YARDIM

Bölgemizdeki 15 Belediyenin yürüttüğü  yardım kampanyasına Piraziz Belediyesi ve Gülyalı Belediyesi'de katıldı.  Depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere 2 tır çay ve Fındık ürünlerinden oluşan paletler İzmir Büyükşehir Belediyesine teslim edilmek üzere bugün yola çıktı.   

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu '' İzmir için hepimiz tek yüreğiz. Depremin yalarını hep beraber saracağız.  Yardım çalışmalarına destek veren tüm Belediyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. '' dedi.  

Tunç Soyer’den birliktelik vurgusu 

Karadeniz’den Dayanışma Yaşatır sloganıyla gönderilen yardımlarla ilgili paylaşımlara dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tunç Soyer, “Dayanışma güçlendirir. 15 belediyenin depremden etkilenen hemşehrilerimiz için yaptığı paylaşım çok değerli. Bizler dayanıştıkça, paylaştıkça güçleneceğiz” dedi.  

Yardım kampanyası düzenleyen belediyeler arasında Ardanuç, Artvin, Arhavi, Atakum, Beşikdüzü, Borçka, Damal, Fındıklı, Gülyalı, Hanak, Hopa, Kemalpaşa, Merzifon, Piraziz ve Şavşat yer alıyor.  

 

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!