Piraziz HEM’den yılsonu sergisi

SANAT 03.06.2022 - 22:11, Güncelleme: 03.06.2022 - 22:11 15619+ kez okundu.
 

Piraziz HEM’den yılsonu sergisi

Piraziz Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi açılışı, Piraziz Atatürk Anıtı önünde yapıldı.
Halk oyunları gösterisi ile başlayan programda Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptıkları el işi göz nuru ürünler yılsonu sergisiyle beğeniye sunuldu. Piraziz Kaymakamı Furkan Başar, sergideki çalışmaları tek tek gezerek kursiyerleri tebrik etti. Açılışını Kaymakam Furkan Başar, eşi Şeyma Başa, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, İl Milli Eğitim Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Recep Celep, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ve Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Aşık’ ın gerçekleştirdiği açılış programına daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlarımız ve kursiyerler katıldı.  
Piraziz Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi açılışı, Piraziz Atatürk Anıtı önünde yapıldı.

Halk oyunları gösterisi ile başlayan programda Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptıkları el işi göz nuru ürünler yılsonu sergisiyle beğeniye sunuldu. Piraziz Kaymakamı Furkan Başar, sergideki çalışmaları tek tek gezerek kursiyerleri tebrik etti.

Açılışını Kaymakam Furkan Başar, eşi Şeyma Başa, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, İl Milli Eğitim Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Recep Celep, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ve Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Aşık’ ın gerçekleştirdiği açılış programına daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlarımız ve kursiyerler katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.