Piraziz, çalıştaya 6 öğretmenle katıldı

EĞİTİM 20.06.2022 - 11:49, Güncelleme: 20.06.2022 - 11:49 3306+ kez okundu.
 

Piraziz, çalıştaya 6 öğretmenle katıldı

Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı'nın 9.cusu Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi.
Çalıştay'da ilde görev yapan öğretmenler, okul/kurum yöneticileri, il ve ilçe milli eğitim yöneticileri ve akademisyenlerin bulunduğu yaklaşık 500 izleyici, birçok yenilikçi uygulama ve materyal örneği etrafında bir araya geldi.  Çalıştay; öğrenmeyi ve öğrenme ortamlarını zenginleştirmek için gayret eden öğretmenleri ve eğitimcileri meslektaşları ile bir araya getirerek iletişim ve işbirliği temelinde yeni öğrenme ortamları oluşturmayı hedeflemektedir. Bu bağlamda çalıştayda, 10 adet sözlü sunumun ve 20 adet poster sunumun 6 sı Piraziz öğretmenlerince gerçekleştirildi.  Poster sunumlar 1-Gülşah Sarıca Katı Atıkların Geri Dönüşüm Hikayesi Piraziz Anadolu L. 2-Saray Yüksel (Gülcan Koşer) Derslerimle Aklımı Oynatıyorum Piraziz Eren Ömer Hekim İO 3-Büsra Yahyaoglu Görsel Sunum Metaryalleri Bozat YBO 4-İlknur Cabbar Milletler Cemiyeti Piraziz Anadolu L. Sözlü Sunumlar 1-Sultan Tuna Haftalık Entellektüel Plan Piraziz Mtal 2-Gurhan Cabbar Edebi Karekod Piraziz Mtal Program sonunda yapılan törende öğretmenlerimize belge takdim edildi. Çalıştaya katılarak öğretmenlerimizi destekleyen ilçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın; "öğretmenlerimize teşekkür eder başarılarının devamını dilerim" dedi.     Haber: Erol Küçük Foto:    Piraziz MEM
Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı'nın 9.cusu Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Çalıştay'da ilde görev yapan öğretmenler, okul/kurum yöneticileri, il ve ilçe milli eğitim yöneticileri ve akademisyenlerin bulunduğu yaklaşık 500 izleyici, birçok yenilikçi uygulama ve materyal örneği etrafında bir araya geldi.  Çalıştay; öğrenmeyi ve öğrenme ortamlarını zenginleştirmek için gayret eden öğretmenleri ve eğitimcileri meslektaşları ile bir araya getirerek iletişim ve işbirliği temelinde yeni öğrenme ortamları oluşturmayı hedeflemektedir. Bu bağlamda çalıştayda, 10 adet sözlü sunumun ve 20 adet poster sunumun 6 sı Piraziz öğretmenlerince gerçekleştirildi.  Poster sunumlar 1-Gülşah Sarıca Katı Atıkların Geri Dönüşüm Hikayesi Piraziz Anadolu L. 2-Saray Yüksel (Gülcan Koşer) Derslerimle Aklımı Oynatıyorum Piraziz Eren Ömer Hekim İO 3-Büsra Yahyaoglu Görsel Sunum Metaryalleri Bozat YBO 4-İlknur Cabbar Milletler Cemiyeti Piraziz Anadolu L. Sözlü Sunumlar 1-Sultan Tuna Haftalık Entellektüel Plan Piraziz Mtal 2-Gurhan Cabbar Edebi Karekod Piraziz Mtal Program sonunda yapılan törende öğretmenlerimize belge takdim edildi. Çalıştaya katılarak öğretmenlerimizi destekleyen ilçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın; "öğretmenlerimize teşekkür eder başarılarının devamını dilerim" dedi.

 

 

Haber: Erol Küçük

Foto:    Piraziz MEM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.