Piraziz Belediyesi’nden işçilere zam

EKONOMİ 06.08.2021 - 17:06, Güncelleme: 06.08.2021 - 17:06 3171+ kez okundu.
 

Piraziz Belediyesi’nden işçilere zam

Piraziz Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında İki Yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Hafta içinde yapılan imza töreninde konuşan Belediye İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe; emekçinin daima yanında olan kendilerine her türlü kolaylığı ve desteği sağlayan Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’na sendika adına teşekkürlerini iletti. Piraziz Belediyesi toplantı salonunda yapılan imza töreninde işçilerde yer aldı. Bir dizi görüşme ve toplantılar için il dışında olan Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nun yerine imza törenine Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yeniay katıldı. Belediye İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe yaptığı açıklamada; Piraziz Belediyesi; %20 ile %30 arası ücret zammı ile Giresun ilinde belediye şirketlerindeki en yüksek oranlı maaş zammı yaptığı açıklandı.
Piraziz Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında İki Yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Hafta içinde yapılan imza töreninde konuşan Belediye İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe; emekçinin daima yanında olan kendilerine her türlü kolaylığı ve desteği sağlayan Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’na sendika adına teşekkürlerini iletti. Piraziz Belediyesi toplantı salonunda yapılan imza töreninde işçilerde yer aldı.

Bir dizi görüşme ve toplantılar için il dışında olan Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nun yerine imza törenine Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yeniay katıldı.

Belediye İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe yaptığı açıklamada; Piraziz Belediyesi; %20 ile %30 arası ücret zammı ile Giresun ilinde belediye şirketlerindeki en yüksek oranlı maaş zammı yaptığı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.