Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
16 Ekim 2019 - 18:10 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:16 G: 30 Ekim 2020 - 19:16

Piraziz Balıkçısı’ndan örnek davranış

Türkiye'nin güney sınırlarını terörden temizlemeye yönelik 9 Ekim'de başlattığı "Barış Pınarı Harekatı’na çok anlamlı bir destek de Piraziz'den geldi.

0 Okunma 0 Paylaşım
Piraziz Balıkçısı’ndan örnek davranış

Yıllardır yaptığı lezzetli balıklarıyla ünlenen "Piraziz Balıkçısı" isimli restorantın sahibi Cengiz Arslan işyerinin 15.10.2019 tarihindeki 1(bir) günlük kazancını Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na (T.S.K.G.V) bağışladı.

Yaptığı bu güzel davranışla müşterilerinden ve yakın çevresinden büyük takdir toplayan ve 'Helal Olsun' dedirten işletme sahibi Cengiz Arslan duygularını şöyle ifade etti: “Bizler Türk milleti olarak şu anda teröre karşı tüm siyasi görüşlerini bir kenara bırakarak tek vücut olmuş bir milletiz. İşte bu duygularla canları pahasına vatanı için mücadele veren Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Mehmetçiklerimize bir nebze de olsa yardımda bulunmak, onların yanında olduğumuzu bir vatandaş olarak htirmek istedik. Bu cennet vatanda özgürce yaşayabilmemizin ve rahat nefes alabilmemizin yegane sebebi olan önce Allah’a, sonra da kahraman ordumuza şükranlarımızı göstermek adına bir günlük kazancımızı yatırdık. Gerekirse elimizde olanı yine veririz. Yeter ki onlar zarar görmeden, zaferle dönsünler..” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!