Oses Çiğköfte 2. şubesini açtı

YAŞAM 26.07.2021 - 17:52, Güncelleme: 26.07.2021 - 17:52 5911+ kez okundu.
 

Oses Çiğköfte 2. şubesini açtı

İşletmeciliğini Yonca Ayyıldız ve Aycan Can’ın birlikte yaptığı Oses Çiğköfte’nin Giresun Gazi Caddesi şubesi ardından 2.incisini Teyyaredüzü Mahallesi Boztekke Caddesi (Gimbaş marketin karşısı)Şubesi, düzenlenen törenle açıldı.
Açılış törenine, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan öden , “İlimizde her geçen gün yeni bir işletmenin açılması bizleri mutlu ediyor. Oses Çiğköfte’nin, işletmecilerine ve ilimize hayırlı olmasını diliyor, işletmecilerimize bol kazançlar diliyorum” dedi. Okunan duaların ardından yeni işletmenin kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Genç girişimci işletmeci bayanlar Yonca Ayyıldız ve Aycan Can gazetemize yaptıkları özel açıklamada;’’Oses Çiğ köfte, Adıyaman’a özgü özel formülüyle el değmeden ve birinci sınıf kalitedeki malzemelerle üretilir. Osman Yaşar’ın özel formülüyle hazırlanan Oses çiğ köfte, tam bir lezzet şölenidir. Birçok farrklı baharat, en kaliteli bulgur, salça ve taptaze yeşilliklerle hazırlanır. Et kullanılmadan üretilen oses çif köfte, zengin besin değerlerine sahip içeriğiyle son derece sağlıklıdır. Artık Giresun’da merkez’den sonrra Teyyaredüzü’nde de var. Sizleri titizlikle ağırlamaya hazırız.’’ Haber: Erol Küçük  
İşletmeciliğini Yonca Ayyıldız ve Aycan Can’ın birlikte yaptığı Oses Çiğköfte’nin Giresun Gazi Caddesi şubesi ardından 2.incisini Teyyaredüzü Mahallesi Boztekke Caddesi (Gimbaş marketin karşısı)Şubesi, düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan öden , “İlimizde her geçen gün yeni bir işletmenin açılması bizleri mutlu ediyor. Oses Çiğköfte’nin, işletmecilerine ve ilimize hayırlı olmasını diliyor, işletmecilerimize bol kazançlar diliyorum” dedi. Okunan duaların ardından yeni işletmenin kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Genç girişimci işletmeci bayanlar Yonca Ayyıldız ve Aycan Can gazetemize yaptıkları özel açıklamada;’’Oses Çiğ köfte, Adıyaman’a özgü özel formülüyle el değmeden ve birinci sınıf kalitedeki malzemelerle üretilir. Osman Yaşar’ın özel formülüyle hazırlanan Oses çiğ köfte, tam bir lezzet şölenidir. Birçok farrklı baharat, en kaliteli bulgur, salça ve taptaze yeşilliklerle hazırlanır. Et kullanılmadan üretilen oses çif köfte, zengin besin değerlerine sahip içeriğiyle son derece sağlıklıdır. Artık Giresun’da merkez’den sonrra Teyyaredüzü’nde de var. Sizleri titizlikle ağırlamaya hazırız.’’

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.