OSB’nin dış yolu yapılmayı bekliyor
Bulancak Pazarsuyu Mahallesi Organize Sanayi Caddesi’nde uzun süredir devam eden yol bozuklukları, sürücülere ve yayalara zor anlar yaşatıyor.
Bölgeyi sıklıkla kullanan sürücüler, mevcut yol durumunun hem araçlara zarar verdiğini hem de güvenli sürüşü olumsuz etkilediğini ifade ediyor.
Öte yandan, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaları ziyaret etmek için il dışından gelen bazı iş insanları ve misafirlerin de bu yolu kullandığına dikkat çekiliyor. Vatandaşlar, bozuk yol görüntüsünün bölgeye gelen ziyaretçiler üzerinde olumsuz bir izlenim bıraktığını dile getirerek, bu durumun Bulancak’ın imajı açısından da önem taşıdığını vurguladılar.
Sürücüler ve yayalar, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç öncülüğünde yürütülen belediye çalışmalarına güvendiklerini belirterek, söz konusu yolun da program dahilinde değerlendirilmesini talep ediyor.

Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







