Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
26 Aralık 2023 - 15:01 - Güncellenme: 26 Aralık 2023 - 16:08 G: 26 Aralık 2023 - 16:08

Ordu'da yılbaşı öncesi denetimler sıklaştırıldı

Ordu'da zabıta ekipleri, yeni yıl öncesi denetimlerine devam ediyor.

0 Okunma 0 Paylaşım
Ordu'da yılbaşı öncesi denetimler sıklaştırıldı

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, yılbaşı öncesinde vatandaşların mağduriyet yaşamaması için iş yerleri ve işletmelerde denetim yaptığı belirtildi.

Halk sağlığını tehdit edebilecek, haksız kazanç elde edilmesini sağlayacak her türlü olumsuzluğun önüne geçilmek istendiği vurgulanan açıklamada, denetimlerde hijyen, fiyat etiketi, fiyat ile kasa arasındaki kontrollerin yanı sıra iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, işletme kayıt belgesinin incelendiği kaydedildi.

Yapılan denetimler sonucu kusurlu görülen iş yeri ve işletmelere idari ve cezai işlemlerin uygulandığı belirtilen açıklamada, denetimlerin aralıksız ve planlı şekilde devam edeceği, vatandaşların haklarının korunacağı ve mağdur edilmesine müsaade edilmeyeceği aktarıldı.

Açıklamada, vatandaşların da herhangi bir olumsuzluk durumunda zabıta ekiplerine konuyu bildirmeleri istendi.

#Ordu #zabıta #denetim

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!