Önver’den öğrencilere söyleşi

SİYASET 15.11.2021 - 17:41, Güncelleme: 15.11.2021 - 17:41 3311+ kez okundu.
 

Önver’den öğrencilere söyleşi

TÜBİTAK tarafından Türkiye’de sadece 50 tane desteklenmesine karar verilen ve ilçede 2. düzenlenen TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri kapsamında ülkemizin güzide isimleri öğrencilerimiz ile buluşmaya başladı.
Lokman Hekim Sağlık Meslek Lisesi Cem Mutlu Türkseven’in koordinatörlüğünde 13 Kasım Cumartesi günü hayatı başarılarla dolu sporcuların hayat hikayelerini yazan aynı zamanda CNN TÜRK A’dan Z’ye Haber Programını sunan Uğur Önver Bulancak Atatürk Ortaokulu’nda öğrenciler ile bulaşarak söyleşi ve ardından imza günü gerçekleştirdi. Cumartesi günü olmasına rağmen öğrenciler, öğretmenler ve okul idaresi söyleşiye büyük ilgi gösterdi. Söyleşine “ben bile …..” diyerek başlayan Uğur Önver neden ahlaklı ve başarılı futbolcuların hayat hikayesini yazdığını, kendi hayatında yaşadığı zorlukları ve şimdi geldiği yeri öğrencilere anlatarak onların kalplerine dokundu. Öğrencilere hayallerinin peşinden koşmaları gerektiğini canlı örnekleriyle anlattı. Ayrıca Önver söyleşisinde hayatta kendisini ifade edebilmenin önemini bunun içinde kelime haznesinin çok gelişmiş olması gerektiğini, kelime haznesinin gelişebilmesi için de kitap okumanın önemini vurguladı. Etkinlikten öğrencileri söyleşinden olumlu yönde etkilendiklerini söyleyen Okul Müdürü Cavit Hendekçi, Uğur Önver teşekkür ederek Giresun Spor atkısını hediye etti. Haber: Erol Küçük
TÜBİTAK tarafından Türkiye’de sadece 50 tane desteklenmesine karar verilen ve ilçede 2. düzenlenen TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri kapsamında ülkemizin güzide isimleri öğrencilerimiz ile buluşmaya başladı.

Lokman Hekim Sağlık Meslek Lisesi Cem Mutlu Türkseven’in koordinatörlüğünde 13 Kasım Cumartesi günü hayatı başarılarla dolu sporcuların hayat hikayelerini yazan aynı zamanda CNN TÜRK A’dan Z’ye Haber Programını sunan Uğur Önver Bulancak Atatürk Ortaokulu’nda öğrenciler ile bulaşarak söyleşi ve ardından imza günü gerçekleştirdi. Cumartesi günü olmasına rağmen öğrenciler, öğretmenler ve okul idaresi söyleşiye büyük ilgi gösterdi. Söyleşine “ben bile …..” diyerek başlayan Uğur Önver neden ahlaklı ve başarılı futbolcuların hayat hikayesini yazdığını, kendi hayatında yaşadığı zorlukları ve şimdi geldiği yeri öğrencilere anlatarak onların kalplerine dokundu. Öğrencilere hayallerinin peşinden koşmaları gerektiğini canlı örnekleriyle anlattı. Ayrıca Önver söyleşisinde hayatta kendisini ifade edebilmenin önemini bunun içinde kelime haznesinin çok gelişmiş olması gerektiğini, kelime haznesinin gelişebilmesi için de kitap okumanın önemini vurguladı. Etkinlikten öğrencileri söyleşinden olumlu yönde etkilendiklerini söyleyen Okul Müdürü Cavit Hendekçi, Uğur Önver teşekkür ederek Giresun Spor atkısını hediye etti.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.