Online alışverişte yılbaşı yoğunluğu

TEKNOLOJİ 18.12.2021 - 14:23, Güncelleme: 18.12.2021 - 14:23 6447+ kez okundu.
 

Online alışverişte yılbaşı yoğunluğu

Yılbaşı alışverişi yapmak isteyenler şimdiden e-ticaret sitelerinde yoğunluk oluşturmaya başladı. E ticaret hacminin özellikle son haftalarda yüzde 25 oranında artması beklenirken en çok ilgi gören ürünlerin başında ise yılbaşı ağaçları ve süsleri geliyor.Aras Holding’in e-ticaret sevkiyatlarına odaklanan şirketi Jetizz’in yılbaşı döneminde yaşadığı hareketlilik hakkında konuşan Aras Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Elif İnci Aras, “Geçen yıl pandeminin de etkisiyle yılbaşında, e-ticaret alışverişleri bir önceki yıla göre yüzde 45 artmıştı. Bu artışın yanı sıra genel ortalamada yılbaşı dönemleri normal hacim yüzdesi yüzde 20-25 arasında artmakta” dedi. Yılbaşına doğru kampanyaların başlamasıyla kullanıcıların e-ticaret sitelerine ilgisinin daha da artacağını kaydeden Aras, “Artışın çoğu son 10 günde gerçekleşiyor. Örneğin yıl başından önceki son Pazar günü, reklamlar yüzde 20 daha fazla tıklanıyor” diye konuştu.  

Yılbaşı alışverişi yapmak isteyenler şimdiden e-ticaret sitelerinde yoğunluk oluşturmaya başladı. E ticaret hacminin özellikle son haftalarda yüzde 25 oranında artması beklenirken en çok ilgi gören ürünlerin başında ise yılbaşı ağaçları ve süsleri geliyor.

Aras Holding’in e-ticaret sevkiyatlarına odaklanan şirketi Jetizz’in yılbaşı döneminde yaşadığı hareketlilik hakkında konuşan Aras Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Elif İnci Aras, “Geçen yıl pandeminin de etkisiyle yılbaşında, e-ticaret alışverişleri bir önceki yıla göre yüzde 45 artmıştı. Bu artışın yanı sıra genel ortalamada yılbaşı dönemleri normal hacim yüzdesi yüzde 20-25 arasında artmakta” dedi.

Yılbaşına doğru kampanyaların başlamasıyla kullanıcıların e-ticaret sitelerine ilgisinin daha da artacağını kaydeden Aras, “Artışın çoğu son 10 günde gerçekleşiyor. Örneğin yıl başından önceki son Pazar günü, reklamlar yüzde 20 daha fazla tıklanıyor” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.