24 Ekim 2013 - 22:59 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:15
G: 30 Ekim 2020 - 19:15
ÖNCE DOSTLUK, SONRA HAKEDEN KAZANSIN
Yine Pazar günü bizi Bulancak ek sahada zevkli ve çekişmeli bir mücadele bekliyor. 1977 Ballıcaspor ile Pirazizspor karşı karşıya geliyorlar.
Ligde bu sezonda zirve mücadelesi için yola çıkan her iki takımda parola galibiyet. Gerginlikten uzak geçmesi istenen mücadele iki takımında ligdeki pozisyonu açısından önemli bir maç. Giresun 1.Amatörde 1977 Ballıcaspor ve Pirazizspor iki ezeli rakip. İki komşu ilçenin iki takımı olmanın sorumluluğunu bilerek sahaya çıkacaklar.
Saha içinde centilmenlik sınırları içerisinde mücadele örneği vereceklerdir. Sahada ve trübünde dostluk görüntüleri sergilenecektir.
Her şeyden önce dostluğun ön planda olduğu bir mücadele sergilenmeli. 1977 Ballıcaspor ile komşusu Pirazizspor arasındaki bu Bulancak derbisinin dostça ama futbol dolu olarak geçmesi en büyük dileğimiz.
Giresun 1.Amatör ligde bu hafta gözler bu maçta. İki güzide ve komşu ilçenin takımlarının karşı karşıya gelecek olması bu maçın önemini bir kat daha artırıyor.
Bu maç üç ihtimalli bir maç. Her sonuç normal sayılmalı. Kendini galibiyete şartlanmış bir seyirciyi elbette anlıyorum. Ancak olası bir diğer sonucu da normal karşılanmalı.
Sonuçta bu iki komşu ilçenin takımı ilk kez karşılaşmıyor, son kezde karşılaşmayacak. Fair-Play çerçevesinde bir maç olsun. Önce dostluk sonra hak eden kazansın…
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir

Giresun’da ayak tenisi şöleni şampiyonlukla tamamlandı

Motorinde Büyük İndirim Beklentisi

Bulancakspor A Takımı için yetenek avı! Gençlere büyük fırsat!

Giresun'da temizlik mesaisi devam ediyor

Giresun’un yeşil alanları bakıma alındı
Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler

AK Parti Giresun İl Başkanı Alkan, Genç ve Dinamik ekibini açıkladı

Bulancak’ta Sanatın Yeni Adresi, Erdinç Ekmekçi Sanat Akademisi

CHP Giresun İl Başkanlığına Karaibrahim atandı

Prof. Dr. Güzel’in öğrencilik hayalindeki başarısının hikayesi



