Okulun isimsiz kahramanları

EĞİTİM 23.06.2022 - 16:06, Güncelleme: 23.06.2022 - 16:06 3815+ kez okundu.
 

Okulun isimsiz kahramanları

Bir okulun başarısı ekip işidir. Müdür, Müdür Yardımcıları, Öğretmenler, Öğrenciler, Veliler ve isimsiz kahramanlar olarak bilinen perde arkasındaki çalışan hizmet sektöründeki personel. İşte bu personellerden Bulancak Cumhuriyet İlkokulu’nda çalışan hizmetlilerden söz etmek istiyoruz.
Bir meslek düşünün ki tüm gayretinizle ve özverinizle çalışmanıza rağmen hep eleştirilen... Hayatınızın merkezinde hep başkaları var. Güzel bir gelecek hayali için kendi hayatınızı bir kenara bırakıp başkaları için uğraşıyorsunuz, üstelik de karşılığında hiçbir şan, şöhret olmadığını bile bile... Herkesin hayatına dokunan ve iz bırakan isimsiz kahramanlardır onlar. Vefaları, gayretleri ve olağanüstü çabaları bilinmese de sevgilerini her daim veren çalışanlardır o isimsiz kahramanlar. Okul müdürü Adem İlyas: ’’Okullarımızın isimsiz kahramanları okullarda çalışan hizmet sektöründeki arkadaşlardır. Zorlu eğitim yılının en önemli unsurlarından personellerimiz kusursuz temizlik ve düzen katkıları için çocuklarımızın temiz ve hijyenik eğitim almalarındaki katkıları, yine okulumuz özel güvenlik ekibimizle huzur içinde eğitim öğretim noktalanmış olup, herkese katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum’’ dedi. Haber: Erol Küçük Foto: Cumhuriyet İlkokulu  
Bir okulun başarısı ekip işidir. Müdür, Müdür Yardımcıları, Öğretmenler, Öğrenciler, Veliler ve isimsiz kahramanlar olarak bilinen perde arkasındaki çalışan hizmet sektöründeki personel. İşte bu personellerden Bulancak Cumhuriyet İlkokulu’nda çalışan hizmetlilerden söz etmek istiyoruz.

Bir meslek düşünün ki tüm gayretinizle ve özverinizle çalışmanıza rağmen hep eleştirilen... Hayatınızın merkezinde hep başkaları var. Güzel bir gelecek hayali için kendi hayatınızı bir kenara bırakıp başkaları için uğraşıyorsunuz, üstelik de karşılığında hiçbir şan, şöhret olmadığını bile bile... Herkesin hayatına dokunan ve iz bırakan isimsiz kahramanlardır onlar. Vefaları, gayretleri ve olağanüstü çabaları bilinmese de sevgilerini her daim veren çalışanlardır o isimsiz kahramanlar.

Okul müdürü Adem İlyas: ’’Okullarımızın isimsiz kahramanları okullarda çalışan hizmet sektöründeki arkadaşlardır. Zorlu eğitim yılının en önemli unsurlarından personellerimiz kusursuz temizlik ve düzen katkıları için çocuklarımızın temiz ve hijyenik eğitim almalarındaki katkıları, yine okulumuz özel güvenlik ekibimizle huzur içinde eğitim öğretim noktalanmış olup, herkese katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Haber: Erol Küçük

Foto: Cumhuriyet İlkokulu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.