Okullarda doğalgaz dönüşümleri yapıldı

YAŞAM 30.11.2021 - 17:41, Güncelleme: 30.11.2021 - 17:41 2669+ kez okundu.
 

Okullarda doğalgaz dönüşümleri yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığının 2021 yılı okulların doğalgaz dönüşüm çalışmaları kapsamında Giresun’da Merkez İlçede doğalgaza erişimi bulunan 19 okulun doğalgaz dönüşümü gerçekleştirildi.
Bu kapsamda Bakanlıkça gönderilen ödenekler doğrultusunda, Mayıs ayı içerisinde okullarda fiili olarak başlayan doğalgaz dönüşüm çalışmaları, Kasım ayı içerisinde tamamlanmış ve bu okullarda doğalgaz kullanımına başlanıldığı açıklandı. İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu konu ile ilgili değerlendirmesinde; ‘Doğalgaz dönüşüm çalışmalarının tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okullarımızın doğalgaz dönüşümüyle daha çevreci ve verimli enerjiye kavuştuklarının altını çizdi. Bu vesileyle doğalgaz dönüşüm çalışmalarındaki desteklerinden dolayı Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'e ve Valimiz Sayın Enver Ünlü'ye şükranlarını arz etti. Çalışmalar kapsamında şimdiye kadar Merkez İlçede doğalgaza erişimi bulunan 47 okulumuzda doğalgaz dönüşümü tamamlanarak kullanıma sunulmuştur. Son fazda Merkez İlçedeki dört okulumuzun daha dönüşüm çalışmalarına başlanmıştır. Üç okulumuzun ise bulundukları mahallerde doğalgaza erişimleri bulunmadığından dönüşümleri yapılamamış olup, doğalgaza erişim ile ilgili çalışmalara devam edilmektedir’ dedi.  
Milli Eğitim Bakanlığının 2021 yılı okulların doğalgaz dönüşüm çalışmaları kapsamında Giresun’da Merkez İlçede doğalgaza erişimi bulunan 19 okulun doğalgaz dönüşümü gerçekleştirildi.

Bu kapsamda Bakanlıkça gönderilen ödenekler doğrultusunda, Mayıs ayı içerisinde okullarda fiili olarak başlayan doğalgaz dönüşüm çalışmaları, Kasım ayı içerisinde tamamlanmış ve bu okullarda doğalgaz kullanımına başlanıldığı açıklandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu konu ile ilgili değerlendirmesinde; ‘Doğalgaz dönüşüm çalışmalarının tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okullarımızın doğalgaz dönüşümüyle daha çevreci ve verimli enerjiye kavuştuklarının altını çizdi. Bu vesileyle doğalgaz dönüşüm çalışmalarındaki desteklerinden dolayı Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'e ve Valimiz Sayın Enver Ünlü'ye şükranlarını arz etti. Çalışmalar kapsamında şimdiye kadar Merkez İlçede doğalgaza erişimi bulunan 47 okulumuzda doğalgaz dönüşümü tamamlanarak kullanıma sunulmuştur. Son fazda Merkez İlçedeki dört okulumuzun daha dönüşüm çalışmalarına başlanmıştır. Üç okulumuzun ise bulundukları mahallerde doğalgaza erişimleri bulunmadığından dönüşümleri yapılamamış olup, doğalgaza erişim ile ilgili çalışmalara devam edilmektedir’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.