Okullar öğrencilerle şenlendi

EĞİTİM 14.06.2021 - 16:35, Güncelleme: 14.06.2021 - 16:35 2400+ kez okundu.
 

Okullar öğrencilerle şenlendi

Bulancak’ta okullarına kavuşan öğrenciler sınıfları ve okul bahçelerini şenlendirdi.
Yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında liselerin tamamında ve okul bünyelerindeki sınıflarında yüz yüze eğitime başlandı. Ülkemiz genelinde salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında, 7 Haziran Pazartesi gününden itibaren liselerde haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlanıldı. Okullardaki yüz yüze eğitimlere katılım, isteğe bağlı olup ‘Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kılavuzu’ndaki koşullar doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Bu okullardan Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Sosyal ve Fen Lisesi Proje okulunda Okulun Müdür Yardımcısı Turgut Kılınçaslan okulun bahçesinde sabah öğrencilere İstiklal Marşı okuttu.   Haber: Erol Küçük    
Bulancak’ta okullarına kavuşan öğrenciler sınıfları ve okul bahçelerini şenlendirdi.

Yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında liselerin tamamında ve okul bünyelerindeki sınıflarında yüz yüze eğitime başlandı. Ülkemiz genelinde salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında, 7 Haziran Pazartesi gününden itibaren liselerde haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlanıldı. Okullardaki yüz yüze eğitimlere katılım, isteğe bağlı olup ‘Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kılavuzu’ndaki koşullar doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Bu okullardan Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Sosyal ve Fen Lisesi Proje okulunda Okulun Müdür Yardımcısı Turgut Kılınçaslan okulun bahçesinde sabah öğrencilere İstiklal Marşı okuttu.

 

Haber: Erol Küçük

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.