‘Öğretmenim Benimle’ projesi ile her yerde eğitim

EĞİTİM 22.06.2021 - 17:22, Güncelleme: 22.06.2021 - 17:22 2842+ kez okundu.
 

‘Öğretmenim Benimle’ projesi ile her yerde eğitim

Giresun’un Çamoluk ilçesinde bulunan 85. Yıl Anaokulu, köylerdeki çocukların okul öncesi eğitiminden geri kalmaması için "Öğretmenim Benimle" projesini yürüttü.
Çamoluk Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün desteklediği proje kapsamında 85. Yıl Anaokulu Okul Müdürü Neslihan Ercan ve öğretmen Yasemin Kırma, 2020-2021 ikinci yarıyılından itibaren her hafta Salı ve Perşembe günleri ders saatleri dışında, 6 köydeki toplam 10 çocuğa okul öncesi eğitimi verdi. "Öğretmenim Benimle" projesiyle Çamoluk İlçesinde köyde ikamet eden ve çeşitli sebeplerden dolayı okula gidemeyen, okul öncesi öğrencilerine köylerinde ulaşılmakta, köy merkezlerindeki uygun açık veya kapalı alanlar sınıfa dönüştürülüp, onlara beraberlerinde götürdükleri eğitim materyalleriyle eğitim verilmekte, bu sayede çocukların ilkokula hazırlanmaları amaçlanıyor. İl Milli Eğitim MüdürümErtuğrul Tosunoğlu, Çamoluk İlçesindeki proje faaliyetinin, her yerde ve her koşulda eğitime güzel bir örnek olduğunu vurguladı, Öğretmenlerin azim ve gayretinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Projede emek ve katkısı olan herkese teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.  
Giresun’un Çamoluk ilçesinde bulunan 85. Yıl Anaokulu, köylerdeki çocukların okul öncesi eğitiminden geri kalmaması için "Öğretmenim Benimle" projesini yürüttü.

Çamoluk Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün desteklediği proje kapsamında 85. Yıl Anaokulu Okul Müdürü Neslihan Ercan ve öğretmen Yasemin Kırma, 2020-2021 ikinci yarıyılından itibaren her hafta Salı ve Perşembe günleri ders saatleri dışında, 6 köydeki toplam 10 çocuğa okul öncesi eğitimi verdi.

"Öğretmenim Benimle" projesiyle Çamoluk İlçesinde köyde ikamet eden ve çeşitli sebeplerden dolayı okula gidemeyen, okul öncesi öğrencilerine köylerinde ulaşılmakta, köy merkezlerindeki uygun açık veya kapalı alanlar sınıfa dönüştürülüp, onlara beraberlerinde götürdükleri eğitim materyalleriyle eğitim verilmekte, bu sayede çocukların ilkokula hazırlanmaları amaçlanıyor.

İl Milli Eğitim MüdürümErtuğrul Tosunoğlu, Çamoluk İlçesindeki proje faaliyetinin, her yerde ve her koşulda eğitime güzel bir örnek olduğunu vurguladı, Öğretmenlerin azim ve gayretinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Projede emek ve katkısı olan herkese teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.