Öğretmen olduğu okulda Müdür oldu

EĞİTİM 10.06.2021 - 17:24, Güncelleme: 10.06.2021 - 17:24 9618+ kez okundu.
 

Öğretmen olduğu okulda Müdür oldu

Giresun Uğur Anadolu Lisesi’ne Ernes Deniz Canikli Müdür olarak atandı. 46 yaşında olan Canikli, Mustafa Kasap’ın ayrılması sonucu öğretmen olarak görev yaptığı okula bu kez müdür oldu.
6 yıldan beri Uğur Okullarında ve 15 yılda Uğur Dershanelerinde görev yapan Ernes Deniz Canikli, geçtiğimiz günlerde Giresun Özel Uğur Anadolu Lisesi’ne müdür olarak atandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Canikli, “Sayın Enver Yücel Hocamızın onayı ile görev yaptığım okula müdür olarak atanmış bulunmaktayım. Görev sürecim boyunca birlikte çalıştığım müdürüm Mustafa Kasap’a, mesai arkadaşlarıma, üzerimde emeği olan, desteklerini her daim hissettiğim dostlarıma ve büyüklerime gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ernes Deniz Canikli Kimdir? 1975 yılında Giresun’da doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise’den sonra Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik öğretmenliği bölümünü bitirdi. 23 yıl boyunca Uğur Okullarında görev aldı. Canikli, aynı okulda görev yapan Kimya öğretmeni Ela Canikli ile evli ve 1 çocuk babası.   Haber: Erol Küçük  
Giresun Uğur Anadolu Lisesi’ne Ernes Deniz Canikli Müdür olarak atandı. 46 yaşında olan Canikli, Mustafa Kasap’ın ayrılması sonucu öğretmen olarak görev yaptığı okula bu kez müdür oldu.

6 yıldan beri Uğur Okullarında ve 15 yılda Uğur Dershanelerinde görev yapan Ernes Deniz Canikli, geçtiğimiz günlerde Giresun Özel Uğur Anadolu Lisesi’ne müdür olarak atandığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Canikli, “Sayın Enver Yücel Hocamızın onayı ile görev yaptığım okula müdür olarak atanmış bulunmaktayım. Görev sürecim boyunca birlikte çalıştığım müdürüm Mustafa Kasap’a, mesai arkadaşlarıma, üzerimde emeği olan, desteklerini her daim hissettiğim dostlarıma ve büyüklerime gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ernes Deniz Canikli Kimdir?

1975 yılında Giresun’da doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise’den sonra Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik öğretmenliği bölümünü bitirdi. 23 yıl boyunca Uğur Okullarında görev aldı. Canikli, aynı okulda görev yapan Kimya öğretmeni Ela Canikli ile evli ve 1 çocuk babası.

 

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.