Öğretmen Dura, Avrupa yolcusu
Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Okul Eğitimi Akredite Projeler (KA-121-SCH) kapsamında 2022 dönemi için 2022-1-TR01-KA121-SCH-000062320 numaralı projede Giresun’dan 20 okul konsorsiyum ortağı olarak belirlendi.
Bulancak İstiklal Ortaokulu okulun İngilizce öğretmeni Hatice Dura okul adına önümüzdeki aylarda Avrupa’ya uçacak. Bu kapsamda Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi Proje Ekibi ortak okulların tamamını ziyaret ederek proje hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Ziyarette; proje hedefleri, projenin kapsamı ve çıktıları ile katılımcı seçim süreci hakkında bilgi verilirken ortak okulların fikirleri alınmış, proje yürütme ve yaygınlaştırma süreci ile ilgili istişare edilmiştir.
Okul Eğitimi akreditasyon projesi 2022 dönemi için yaklaşık 60 katılımcının Avrupa hareketlilik faaliyetlerine katılması planlanmaktadır.
Mersin /Merkez
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Motorinde Büyük İndirim Beklentisi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







