Öğrencilerin, Giresunspor aşkı

SPOR 23.09.2021 - 16:05, Güncelleme: 23.09.2021 - 16:05 5873+ kez okundu.
 

Öğrencilerin, Giresunspor aşkı

Bulancak Cumhuriyet İlkokulu 2/B Sınıfı öğrencileri, Giresunspor aşkı ile süslenmiş sınıflarında okuma etkinliği yapıyor.
Adanalı Sınıf Öğretmeni Aykut Sarı, 25 yıllık öğretmenlik hayatı boyunca öğrencilere eğitim aşkını çeşitli etkinlikler ile aşılıyor. Sınıfını Giresunspor’un renklerine boyayan Öğretmen Aykut Sarı yaptığı açıklamada; ‘Ana temamız Giresunspor. Sınıfı kendim boyadım. 22 minik öğrencim var. Her gün bir saat sessiz kitap okuyoruz. Amaç teknolojide öğrencilerimize zararları azaltmak ayrıca öğrencilerimizin kendi illerinin bir takımı olduğunu, Giresunspor’u desteklemenin milli duygularını ortaya çıkaracağını düşünüyorum. Bu vesileyle sınıfımızda böyle bir köşe hazırladık. Hem çocuklarımıza okuma zevkinin alışkanlığını, hemde kendi takımlarının sevgisini aşılamak amacıyla böyle bir proje gerçekleştirdik. Öğrencilerimin tek arzusu pandemi bittikten sonra Giresun stadında Giresunspor’un bir maçını izlettirmek’ dedi. Haber: Erol Küçük
Bulancak Cumhuriyet İlkokulu 2/B Sınıfı öğrencileri, Giresunspor aşkı ile süslenmiş sınıflarında okuma etkinliği yapıyor.

Adanalı Sınıf Öğretmeni Aykut Sarı, 25 yıllık öğretmenlik hayatı boyunca öğrencilere eğitim aşkını çeşitli etkinlikler ile aşılıyor.

Sınıfını Giresunspor’un renklerine boyayan Öğretmen Aykut Sarı yaptığı açıklamada; ‘Ana temamız Giresunspor. Sınıfı kendim boyadım. 22 minik öğrencim var. Her gün bir saat sessiz kitap okuyoruz. Amaç teknolojide öğrencilerimize zararları azaltmak ayrıca öğrencilerimizin kendi illerinin bir takımı olduğunu, Giresunspor’u desteklemenin milli duygularını ortaya çıkaracağını düşünüyorum. Bu vesileyle sınıfımızda böyle bir köşe hazırladık. Hem çocuklarımıza okuma zevkinin alışkanlığını, hemde kendi takımlarının sevgisini aşılamak amacıyla böyle bir proje gerçekleştirdik. Öğrencilerimin tek arzusu pandemi bittikten sonra Giresun stadında Giresunspor’un bir maçını izlettirmek’ dedi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.