Öğrenciler, Avrupa stajı öncesi makama çıktı

DÜNYA 11.01.2022 - 17:18, Güncelleme: 11.01.2022 - 17:18 8481+ kez okundu.
 

Öğrenciler, Avrupa stajı öncesi makama çıktı

Bulancak’ta eğitim öğretime devam eden Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Avrupa stajı seyahati öncesi Kaymakam Ali İkram Tuna’yı ziyaret etti.
Proje hakkında bilgi de veren Proje Koordinatörü Cem Mutlu Türkseven “ Hem bölgemizin hem de ülkemizin önemli bir sorununa çare olmak için ürettiğimiz Avrupa’da Engelli ve Yaşlı Bakımı uygulamaları projemizle öğrencilerimiz alanında uzman kurumlarda 21 gün staj yapma şansına sahip oluyorlar. Gerek ilçemizde gerekse de ilimizde yaşlı nüfusun hızla arttığını da düşünürsek öğrencilerimizin modern engelli bakım tekniklerini öğrenecek olduğundan onların istihdamına da katkı sunmuş olacağız.” dedi. Okul Müdürü Ali Kemal Yavuz ise “Türkiye Ulusal Ajansının destekleriyle hazırladığımız proje  11 Ocak - 20 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. 24 öğrencimiz 4 öğretmenimiz katılacak. Proje Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleştirilecek. Projemizi tamamladıktan sonra proje sonuçlarımızı tüm paydaşlara aktarmak, deneyimlerimizi paylaşmak için gayret göstereceğiz“ dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, ‘Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için uğraş verdiklerini, bu projenin öğrencilerimizin kişisel gelişmelerine çok büyük katkısı olacağını söyleyerek projede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim’ dedi.
Bulancak’ta eğitim öğretime devam eden Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Avrupa stajı seyahati öncesi Kaymakam Ali İkram Tuna’yı ziyaret etti.

Proje hakkında bilgi de veren Proje Koordinatörü Cem Mutlu Türkseven “ Hem bölgemizin hem de ülkemizin önemli bir sorununa çare olmak için ürettiğimiz Avrupa’da Engelli ve Yaşlı Bakımı uygulamaları projemizle öğrencilerimiz alanında uzman kurumlarda 21 gün staj yapma şansına sahip oluyorlar. Gerek ilçemizde gerekse de ilimizde yaşlı nüfusun hızla arttığını da düşünürsek öğrencilerimizin modern engelli bakım tekniklerini öğrenecek olduğundan onların istihdamına da katkı sunmuş olacağız.” dedi.

Okul Müdürü Ali Kemal Yavuz ise “Türkiye Ulusal Ajansının destekleriyle hazırladığımız proje  11 Ocak - 20 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. 24 öğrencimiz 4 öğretmenimiz katılacak. Proje Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleştirilecek. Projemizi tamamladıktan sonra proje sonuçlarımızı tüm paydaşlara aktarmak, deneyimlerimizi paylaşmak için gayret göstereceğiz“ dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, ‘Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için uğraş verdiklerini, bu projenin öğrencilerimizin kişisel gelişmelerine çok büyük katkısı olacağını söyleyerek projede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.