Off-road yarışına büyük ilgi

SPOR 18.10.2021 - 17:45, Güncelleme: 18.10.2021 - 17:45 2329+ kez okundu.
 

Off-road yarışına büyük ilgi

Giresun'un Espiye ilçesinde off-road yarışı gerçekleştirildi.
Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığınca kent merkezinde düzenlenen etkinliğe, 6 kategoride 40 kulüp toplam 110 araçla katıldı. Yöre halkının yoğun ilgi gösterdiği yarışlarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, katılımcılara teşekkür ederek, "Espiye, her geçen gün büyüyen, gelişen ve göç alan bir ilçemizdir. Off-road yarışının bu güzelliğini hep beraber burada yaşamak için etkinliği düzenledik. Bundan sonra da böyle güzel günleri birlik beraberlik içerisinde, huzur içerisinde yaşamayı diliyoruz." diye konuştu.
Giresun'un Espiye ilçesinde off-road yarışı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığınca kent merkezinde düzenlenen etkinliğe, 6 kategoride 40 kulüp toplam 110 araçla katıldı.

Yöre halkının yoğun ilgi gösterdiği yarışlarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, katılımcılara teşekkür ederek, "Espiye, her geçen gün büyüyen, gelişen ve göç alan bir ilçemizdir. Off-road yarışının bu güzelliğini hep beraber burada yaşamak için etkinliği düzenledik. Bundan sonra da böyle güzel günleri birlik beraberlik içerisinde, huzur içerisinde yaşamayı diliyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.