Ödüllü yazılımcıları ağırladı

TEKNOLOJİ 05.03.2018 - 17:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4800+ kez okundu.
 

Ödüllü yazılımcıları ağırladı

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, elektrikli araçların günümüzden çok gelecekte önemli bir yer tutacağını söyledi.
Milletvekili Öztürk, makamında Giresunlu genç yazılım mühendisleri Oğuzhan Sarıtaş ile Ferhat Babacan’ı ağırladı. Google Türkiye ve Girişimcilik Vakfı’nın düzenlediği Google Android Akademi Eğitim Programı’nda projeleri 2.’lik ödülü kazanan genç mühendisleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürk, onları tebrik ederek, başarı öykülerini dinledi. Türkiye’nin geleceğinin diğer ülkelerde olduğu gibi teknolojide olduğunu belirten Öztürk, dünyada ekonomisi en iyi, dünyaya en fazla söz geçiren ülkelerin ortak özelliklerinin bilime ve teknolojiye önem vermeleri olduğunu dile getirdi. Türkiye’nin de bu anlamda son dönemlerde çok önemli bir ivme kaydettiğini vurgulayan Öztürk, “ artık kendi telefonunu, bilgisayarını, insansız hava araçlarını ve hatta otomobilini üreten bir Türkiye var. Gençlerimiz ülkemizin geleceği. Onların büyümesi ilerlemesi demek Türkiye’nin büyümesi demektir" diye konuştu.
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, elektrikli araçların günümüzden çok gelecekte önemli bir yer tutacağını söyledi.

Milletvekili Öztürk, makamında Giresunlu genç yazılım mühendisleri Oğuzhan Sarıtaş ile Ferhat Babacan’ı ağırladı. Google Türkiye ve Girişimcilik Vakfı’nın düzenlediği Google Android Akademi Eğitim Programı’nda projeleri 2.’lik ödülü kazanan genç mühendisleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürk, onları tebrik ederek, başarı öykülerini dinledi. Türkiye’nin geleceğinin diğer ülkelerde olduğu gibi teknolojide olduğunu belirten Öztürk, dünyada ekonomisi en iyi, dünyaya en fazla söz geçiren ülkelerin ortak özelliklerinin bilime ve teknolojiye önem vermeleri olduğunu dile getirdi.

Türkiye’nin de bu anlamda son dönemlerde çok önemli bir ivme kaydettiğini vurgulayan Öztürk, “ artık kendi telefonunu, bilgisayarını, insansız hava araçlarını ve hatta otomobilini üreten bir Türkiye var. Gençlerimiz ülkemizin geleceği. Onların büyümesi ilerlemesi demek Türkiye’nin büyümesi demektir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.