Ödüllü geri dönüşüm kapmayası

EĞİTİM 10.06.2021 - 17:04, Güncelleme: 10.06.2021 - 17:04 2464+ kez okundu.
 

Ödüllü geri dönüşüm kapmayası

Gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakabilmeyi amaçlayan Bulancak Cumhuriyet İlkokulu Geri Dönüşüm Kampanyası düzenliyor.
Okul Müdürü Adem İlyas, “Bu konuda bizlere destek olmak isteyen Sayın velilerimiz ve pek kıymetli öğrencilerimiz; evlerinizde bulunan atık kağıtlarınızı, kullanmadığınız eski kitap ve defterlerinizi geri dönüşümle kazandırmak üzere okulumuza gönderebilirsiniz.1000 kg. kadar getirene Sosyal etkinlik madalyası, 500 kilograma kadar getirenlere sınıf etkinlik madalyası, 100 kilograma kadar getirenler arasında 3 öğrenciye çekilişle bisiklet vereceğiz. Verecek olduğunuz ilgi ve destekten dolayı şimdiden teşekkür ederiz” dedi.   Haber: Erol Küçük
Gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakabilmeyi amaçlayan Bulancak Cumhuriyet İlkokulu Geri Dönüşüm Kampanyası düzenliyor.

Okul Müdürü Adem İlyas, “Bu konuda bizlere destek olmak isteyen Sayın velilerimiz ve pek kıymetli öğrencilerimiz; evlerinizde bulunan atık kağıtlarınızı, kullanmadığınız eski kitap ve defterlerinizi geri dönüşümle kazandırmak üzere okulumuza gönderebilirsiniz.1000 kg. kadar getirene Sosyal etkinlik madalyası, 500 kilograma kadar getirenlere sınıf etkinlik madalyası, 100 kilograma kadar getirenler arasında 3 öğrenciye çekilişle bisiklet vereceğiz. Verecek olduğunuz ilgi ve destekten dolayı şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.