Ödemiş’e rüzgar enerjisi için rüzgar türbini kuruluyor
Kiraz’da kurulacak rüzgâr enerjisi santraline ait rüzgâr türbini kanatları geniş önlemler eşliğinde Ödemiş ilçe merkezinden geçirildi.
Kiraz’da kurulacak RES için 3 adet rüzgâr türbini kanadının Ödemiş ilçe merkezinden geçişi zor da olsa sağlandı. Geçiş için Ulus Meydanı’ndaki dönel kavşakta ayrı bir güzergâh açılırken Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ve Belediye Zabıta Müdürlüğü trafik güvenliği için geniş önlemler aldı.
Tribünleri getiren geniş araçlar yolların elverişli olmaması nedeniyle, trafik akımında bir hayli zorlandı.


Yetkililer, karayolları sorumluluğunda bulunan çevre yollarının bir an önce yapılarak ilçe trafiğinin rahatlamasını beklediklerini ifade ediyorlar.
Kırşehir /MerkezYorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







