Mustafa Kemal Coşkun vefat etti

VEFAT 20.06.2022 - 09:40, Güncelleme: 20.06.2022 - 09:40 4988+ kez okundu.
 

Mustafa Kemal Coşkun vefat etti

20 Haziran Pazartesi vefat ilanı
Merhum Hacı Salih Coşkun ve Merhume Hacı Hatice Coşkun’un oğlu, Merhum Hacı Arif Coşkun’un yeğeni, Merhume Zuhal Coşkun’un eşi, Merhum Hayati Kaya, Merhum Nizamettin Çalışkan, Merhum Ayhan Çakırkaya’nın kayınbiraderi, Salih Coşkun, Gülbanu Yılmaz ve Merhum Berkay Ali Coşkun’un babası, Gönül Çalışkan, Benol Çakırkaya ve Yurdagül Kaya’nın kardeşi, Celalettin Coşkun’un amcasının oğlu, Eski esnaflardan Mustafa Kemal Coşkun vefat etti. Cenazesi 20 Haziran Pazartesi Hacı Miktat camisinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
20 Haziran Pazartesi vefat ilanı

Merhum Hacı Salih Coşkun ve Merhume Hacı Hatice Coşkun’un oğlu, Merhum Hacı Arif Coşkun’un yeğeni, Merhume Zuhal Coşkun’un eşi, Merhum Hayati Kaya, Merhum Nizamettin Çalışkan, Merhum Ayhan Çakırkaya’nın kayınbiraderi, Salih Coşkun, Gülbanu Yılmaz ve Merhum Berkay Ali Coşkun’un babası, Gönül Çalışkan, Benol Çakırkaya ve Yurdagül Kaya’nın kardeşi, Celalettin Coşkun’un amcasının oğlu, Eski esnaflardan Mustafa Kemal Coşkun vefat etti.

Cenazesi 20 Haziran Pazartesi Hacı Miktat camisinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.