Muhtar 43 yaşında TYT sınavına girdi

EĞİTİM 20.06.2022 - 15:07, Güncelleme: 20.06.2022 - 15:07 7397+ kez okundu.
 

Muhtar 43 yaşında TYT sınavına girdi

TYT'ye giren 43 yaşında Piraziz Yeni mahalle muhtarı Mustafa Uzunoğlu "Hiçbir şey için geç değil" dedi.
Bulancak 19 Eylül Meslek Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesi, geçtiğimiz cumartesi günü üniversite sınavı heyecanı yaşayan liseden yeni mezun gençlerin yanı sıra onların babası yaşında muhtar Mustafa Uzunoğlu’nu ağırladı. Çocuk yaşlarından bu yana okumayı çok seven Uzunoğlu, hayalini de gerçekleştirmek için yaş engeline takılmadı. Sınava giriş belgesi ile okula gelen Uzunoğlu, üniversite öğrencisi olabilmek için şaşkın bakışlar altında sınıfın yolunu tuttu. Uzunoğlu; "Üniversite öğrencisi olmak için buradayım. Kazanırsam inşallah üniversiteye gireceğim. 43 yaşındayım. Ama yaş önemli değil her zaman insan okuyabilirmiş, ben bunu öğrendim. Zaten okumayı da çok seviyorum, Hiçbir şey için geç değil. Eğer Yükseköğretim Kurumları Sınavı'ndan geçerli not alabilirsem ne mutlu bana. Haber: Erol Küçük
TYT'ye giren 43 yaşında Piraziz Yeni mahalle muhtarı Mustafa Uzunoğlu "Hiçbir şey için geç değil" dedi.

Bulancak 19 Eylül Meslek Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesi, geçtiğimiz cumartesi günü üniversite sınavı heyecanı yaşayan liseden yeni mezun gençlerin yanı sıra onların babası yaşında muhtar Mustafa Uzunoğlu’nu ağırladı. Çocuk yaşlarından bu yana okumayı çok seven Uzunoğlu, hayalini de gerçekleştirmek için yaş engeline takılmadı. Sınava giriş belgesi ile okula gelen Uzunoğlu, üniversite öğrencisi olabilmek için şaşkın bakışlar altında sınıfın yolunu tuttu. Uzunoğlu; "Üniversite öğrencisi olmak için buradayım. Kazanırsam inşallah üniversiteye gireceğim. 43 yaşındayım. Ama yaş önemli değil her zaman insan okuyabilirmiş, ben bunu öğrendim. Zaten okumayı da çok seviyorum, Hiçbir şey için geç değil. Eğer Yükseköğretim Kurumları Sınavı'ndan geçerli not alabilirsem ne mutlu bana.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.