Müdürlükler yeni binaya taşındı

YAŞAM 20.10.2021 - 17:08, Güncelleme: 20.10.2021 - 17:08 2508+ kez okundu.
 

Müdürlükler yeni binaya taşındı

Giresun Belediyesi’ne bağlı müdürlükler ve birimler Bulancak Durağı Halk Bankası yanında bulunan yeni hizmet binasına taşındı.
Birimleri tek çatı altında toplayarak hizmetin daha hızlı akışını sağlamak ve vatandaşlara da kolaylık getirmek amacıyla Belediye tarafından kiralanan 7 katlı binaya taşınan müdürlükler şu şekilde: Ana binada bulunan; Fen İşleri Müdürlüğü, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü. Eski hal pazarındaki ek binada bulunan; Plan ve Proje Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü. Debboy hizmet binasında bulunan; Mali Hizmetler Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Gelir Birimi. Fındık Pazarı mevkiinde bulunan; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü.
Giresun Belediyesi’ne bağlı müdürlükler ve birimler Bulancak Durağı Halk Bankası yanında bulunan yeni hizmet binasına taşındı.

Birimleri tek çatı altında toplayarak hizmetin daha hızlı akışını sağlamak ve vatandaşlara da kolaylık getirmek amacıyla Belediye tarafından kiralanan 7 katlı binaya taşınan müdürlükler şu şekilde:

Ana binada bulunan; Fen İşleri Müdürlüğü, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü.

Eski hal pazarındaki ek binada bulunan; Plan ve Proje Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü.

Debboy hizmet binasında bulunan; Mali Hizmetler Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Gelir Birimi.

Fındık Pazarı mevkiinde bulunan; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.