Müdür Yavuz görevine başladı

EĞİTİM 08.07.2021 - 17:20, Güncelleme: 08.07.2021 - 17:20 6522+ kez okundu.
 

Müdür Yavuz görevine başladı

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında görev yerleri değişen idarecilerden biri olan Ali Kemal Yavuz yeni görevine başladı.
Bulancak İlçemizin yetiştirdiği önemli idareciler arasında yer alan Ali Kemal Yavuz yeni atama döneminde görev yeri değişerek Giresun Rehberlik Araştırma Merkezi’nden Bulancak Lokman Hekim Mesleki Teknik Anadolu Lisesine müdür olarak atandı. 5 Temmuz pazartesi günü yeni görevine başladı. İlk görev yeri sırasıyla Çorum, Hakkari Yüksekova, Espiye Kaşdibi Yatılı Bölge okulu, Bulancak Atatürk Ortaokulu, Bulancak Anadolu Lisesi, Giresun Rehberlik Ve Araştırma Merkezi’nde 9 yıl görev yaptıktan sonra Bulancak Lokman Hekim Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde geçtiğimiz pazartesi günü yeni görevine başladı. Yavuz, evli olup, 3 çocuk babasıdır. HABER:EROL KÜÇÜK
2020-2021 Eğitim Öğretim yılında görev yerleri değişen idarecilerden biri olan Ali Kemal Yavuz yeni görevine başladı.

Bulancak İlçemizin yetiştirdiği önemli idareciler arasında yer alan Ali Kemal Yavuz yeni atama döneminde görev yeri değişerek Giresun Rehberlik Araştırma Merkezi’nden Bulancak Lokman Hekim Mesleki Teknik Anadolu Lisesine müdür olarak atandı. 5 Temmuz pazartesi günü yeni görevine başladı.

İlk görev yeri sırasıyla Çorum, Hakkari Yüksekova, Espiye Kaşdibi Yatılı Bölge okulu, Bulancak Atatürk Ortaokulu, Bulancak Anadolu Lisesi, Giresun Rehberlik Ve Araştırma Merkezi’nde 9 yıl görev yaptıktan sonra Bulancak Lokman Hekim Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde geçtiğimiz pazartesi günü yeni görevine başladı. Yavuz, evli olup, 3 çocuk babasıdır.

HABER:EROL KÜÇÜK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.