Müdür Tosunoğlu’ndan Şehit ailesine ziyaret
Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle şehit ailelerine ve gazilerine ziyaretler gerçekleştiriyor.
İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu da 1999 yılında şehadet mertebesine erişen Şehit Ümit Kılıç'ın ailesini ziyarette bulundu.
Müdür Tosunoğlu ile birlikte Şube Müdürü Fazlı Çiçek ve Okul Müdürü Emine Gökşen Akkuş'un da hazır bulunduğu ziyaret, salgın nedeniyle saygıdeğer şehit ailelerinin sağlıklarını korumak amacıyla maske mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilerek, hane içerisine girilmeden gerçekleşti.
Müdür Tosunoğlu, Şehidin Annesi Sebahat Kılıç ve Ailesine tekrar taziyelerini iletirken, şehidin hatırasını anarak bir süre sohbet etti. Şehidimizin annesi ve ailesinin hal ve hatırlarını soran Müdür Tosunoğlu; devlet ve millet olarak, vatanı için canını feda eden aziz şehitlere minnet ve şükranlarının bir nişanesi olarak aziz hatıralarına ve emanetlerine her zaman sahip çıkacaklarının altını çizdi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







