Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
23 Haziran 2022 - 16:07

Müdür Tosunoğlu, şampiyonu kabul etti

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, 14. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında Türkiye 1.si olan Bulancak Atatürk Ortaokulu Robot Takımını kabul etti.

0 Okunma 0 Paylaşım
Müdür Tosunoğlu, şampiyonu kabul etti

Kabulde, Bulancak Atatürk Ortaokulu öğrencileri Talha Kaşık ve Ömer Faruk Kaşık ile Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Samet Tekneci ve Okul Müdürü Cavit Hendekçi de hazır bulundu.

Müdür Tosunoğlu; Uluslararası düzeyde yoğun katılımın yaşandığı yarışmada ilimiz okullarının kazandıkları başarıların, göğsümüzü kabarttığını belirtirken ortaokul öğrencilerimizin Türkiye 1.liğinin, ileriki yıllarda hazırlayacakları projeler ve kazanacakları başarılar bakımından önemini işaret etti. Yarışmaya katılarak dereceleriyle bizleri mutlu eden Atatürk Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile onlara destek veren yönetici ve velilerimizi de tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Bulancak Atatürk Ortaokulu Robot Takımı, 13-16 Haziran 2022 tarihleri arasında Şanlıurfa'da yapılan 14. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında Temel Seviye Çizgi İzleyen Robot kategorisinde Türkiye 1. Olarak ilimiz başarıyla temsil etti.

Haber: Erol Küçük

Foto: Giresun MEM

 

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!