Müdür Tosunoğlu, okul ziyaretlerine devam ediyor

EĞİTİM 09.10.2021 - 16:31, Güncelleme: 09.10.2021 - 16:31 4973+ kez okundu.
 

Müdür Tosunoğlu, okul ziyaretlerine devam ediyor

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu yeni eğitim öğretim yılında gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile devam etti.
Okul yöneticileri ile öğretmenlerin de hazır bulunduğu ziyarette, Okul Müdürü Zekeriya Karakayalı tarafından Müdür Tosunoğlu'na okulun fiziki mekânları ile eğitim ortamlarında yapılan düzenlemeler ve salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirler başta olmak üzere yürütülen faaliyetlere dair bilgiler sunuldu. Müdür Tosunoğlu, okul bünyesindeki İlk Yardım Eğitimi Merkezinde, Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında Giresun okullarının öğretmenlerine verilen ilk yardım eğitimini de ziyaret ederek gözlemlerde bulundu. Eğitim görevlileri ve öğretmenlerle sohbet ederek, çalışmalar hakkında kısa bilgiler aldı. Okulun fiziki mekânlarını da gezen Müdür Tosunoğlu, okul kantininde incelemelerde bulunurken, çalışanlara hatırlatmalarda bulundu. Daha sonra, okul bahçesinde Beden Eğitimi dersi gören öğrencilerin faaliyetlerini gözlemledi ve onlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede; ‘Yüz yüze eğitimle birlikte maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami derecede dikkat edilmesinin bir kez daha altını çizdi. Öğrencilerimizin kaliteli bir eğitim öğretim almaları ve salgın nedeniyle eksikliği hissedilen konularda gerekli kazanımların sağlanması için daha özverili gayretli çalışmamız gerektiğini vurguladı. Okul müdürlerimizin, tüm öğretmenlerimizle birlikte ekip ruhu içerisinde velilerimizle işbirliğinde hareket ederek okul, ilçe ve il başarısının yükselmesi için gereken gayreti göstereceklerini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi’  
Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu yeni eğitim öğretim yılında gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile devam etti.

Okul yöneticileri ile öğretmenlerin de hazır bulunduğu ziyarette, Okul Müdürü Zekeriya Karakayalı tarafından Müdür Tosunoğlu'na okulun fiziki mekânları ile eğitim ortamlarında yapılan düzenlemeler ve salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirler başta olmak üzere yürütülen faaliyetlere dair bilgiler sunuldu.

Müdür Tosunoğlu, okul bünyesindeki İlk Yardım Eğitimi Merkezinde, Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında Giresun okullarının öğretmenlerine verilen ilk yardım eğitimini de ziyaret ederek gözlemlerde bulundu. Eğitim görevlileri ve öğretmenlerle sohbet ederek, çalışmalar hakkında kısa bilgiler aldı.

Okulun fiziki mekânlarını da gezen Müdür Tosunoğlu, okul kantininde incelemelerde bulunurken, çalışanlara hatırlatmalarda bulundu. Daha sonra, okul bahçesinde Beden Eğitimi dersi gören öğrencilerin faaliyetlerini gözlemledi ve onlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede; ‘Yüz yüze eğitimle birlikte maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami derecede dikkat edilmesinin bir kez daha altını çizdi. Öğrencilerimizin kaliteli bir eğitim öğretim almaları ve salgın nedeniyle eksikliği hissedilen konularda gerekli kazanımların sağlanması için daha özverili gayretli çalışmamız gerektiğini vurguladı. Okul müdürlerimizin, tüm öğretmenlerimizle birlikte ekip ruhu içerisinde velilerimizle işbirliğinde hareket ederek okul, ilçe ve il başarısının yükselmesi için gereken gayreti göstereceklerini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.