Müdür Aydın, okulları ziyaret ediyor

EĞİTİM 30.09.2021 - 17:01, Güncelleme: 30.09.2021 - 17:01 3633+ kez okundu.
 

Müdür Aydın, okulları ziyaret ediyor

Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, yeni eğitim öğretim yılındaki okul ziyaretlerine Piraziz Şehit Öner Güner İmam Hatip Lisesi ile devam etti.
Okul kurum ziyaretleri kapsamında eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacı ile okul ziyaretlerine devam eden Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Okul müdürü Deniz Karadenizli’den okul ve okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra öğretmenler odasında okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelen Aydın, burada öğretmenlerle sohbet ederek görüş ve önerilerini dinleyerek “Gücümüz yettiğince okullarımızı gezerek, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle bir araya geliyor öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini dinliyoruz. Bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Piraziz Şehit Öner Güner Anadolu İmam Hatip Lisesi yürüttüğü çalışmalarından dolayı okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür etmesi ile ziyaretini sona erdirdi.
Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, yeni eğitim öğretim yılındaki okul ziyaretlerine Piraziz Şehit Öner Güner İmam Hatip Lisesi ile devam etti.

Okul kurum ziyaretleri kapsamında eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacı ile okul ziyaretlerine devam eden Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Okul müdürü Deniz Karadenizli’den okul ve okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Daha sonra öğretmenler odasında okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelen Aydın, burada öğretmenlerle sohbet ederek görüş ve önerilerini dinleyerek “Gücümüz yettiğince okullarımızı gezerek, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle bir araya geliyor öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini dinliyoruz. Bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Piraziz Şehit Öner Güner Anadolu İmam Hatip Lisesi yürüttüğü çalışmalarından dolayı okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür etmesi ile ziyaretini sona erdirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.