Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
08 Ocak 2018 - 17:39 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:16 G: 30 Ekim 2020 - 19:16

'Mor beyin' mağdurlarına ‘İade-i itibarı’ sordu

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu,

0 Okunma 0 Paylaşım
'Mor beyin' mağdurlarına ‘İade-i itibarı’ sordu

FETÖ’nün 'Mor Beyin' tuzağıyla telefonlarına Bylock programı yüklenmiş kişilerin örgüt üyeliği nedeniyle açılan davaların düştüğünü belirterek bu kişilerin haklarının iade edilmesini istedi.

Bektaşoğlu, karardan sonra  telefonuna Bylock yüklemiş ancak kullanmamış kişiler için mahkemelerin nasıl bir değerlendirme yapacağını da sordu.

TBMM’ye Başbakan Binali Yıldırım’ın yanıtlaması istemiyle soru önergesi veren Bektaşoğlu, "Hukuk devletinin bir gereği olarak; bu kişilerin yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi, adli ve idari soruşturmalarla kaybettikleri konumlarının geri kazandırılması, haklarının iade edilmesi, görevlerine döndürülmeleri için hangi çalışmalar yapılmaktadır?  Bir KHK gündemde midir?" diye sordu.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!