Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
12 Şubat 2018 - 18:16 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:16 G: 30 Ekim 2020 - 19:16

Minik öğrencilerden Mehmetçiğe jest!

Piraziz Eren Ömer Hekim İlkokulu 3/A Sınıfı minik öğrenciler Suriye'de DEAŞ'a karşı mücadele veren Türk askerlerine moral vermek için onlara getirdikleri fındık ve fındık mamullerini onlara göndermeleri için ilçe Kaymakam Oğuzhan Erdi Atağa teslim ettiler.

0 Okunma 0 Paylaşım
Minik öğrencilerden Mehmetçiğe jest!

Piraziz Eren  Ömer Hekim İlkokulu 3/A Sınıfında  eğitim gören minik  öğrenciler, Türkiye'nin, Suriye'de DEAŞ'a karşı başarıyla yürüttüğü Fırat Kalkanı Operasyonu'nda El Bab'ta görev alan Türk askerinin yüreğini ısıttı. Mehmetçiğe moral ve motivasyon vermek için minik öğrenciler  ilçe kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak’a göndermesi için  fındık ve fındık mamulleri verdi. Öğrenciler, "Biz her zaman onlara dua ediyoruz, kalbimizde de onlar var hep onları düşünüyoruz. Ben ve kardeşim akşamları yatarken onlara dualar okuyoruz. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Çünkü onlar bizi koruyorlar bizde onlara destek olmaya çalıştık" dediler.

Piraziz Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak ise öğrencilerin bu jesti karşısında çok duygulandığını söyleyerek en kısa zamanda verdikleri fındığın kahraman askerlerimize ulaşacağını belirtti.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!