Milletvekili Emecen ve Tığlı, Bulancak’a geldi
23 Haziran 2019 İstanbul seçiminden sonra teşekkür ziyareti çerçevesinde Bulancak’a da uğrayan hemşerimiz Adil Emecen’in eşi CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecen ve Giresun Milletvekili Necati Tığlı, beraberinde Giresun İl Başkanı Fikret Bilge ile birlikte CHP Bulancak İlçe Başkanlığında partililer ile buluştu.
23 Temmuz Salı günü Karadeniz illeri gezisi kapsamında CHP Parti Meclisi üyesi Emine Gülizar Emecen ve Necati Tığlı ilçe başkanlığında partililer tarafından karşılandı. Parti toplantı salonunda partililer ile bir araya gelen CHP heyeti 23 Haziran seçimleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgün’ün teşekkür konuşmasından sonra Milletvekili Emecen yaptığı konuşmada, “Biz bu seçimde Karadenizli dernekler, sivil toplum kuruluşları, Giresunlu hemşehrilerimiz, diğer il ve ilçelerden vatandaşlarımızda dahil olmak üzere iki ay boyunca parti olarak büyük bir çalışma yaparak başarılı olduk. Bu çalışmalarda bize her türlü desteği veren ülke genelindeki partili insanlara, seçim için yapılan organizasyonu çok iyi yapan partililere de teşekkür ederiz. Bu başarı hepimizin başarıdır. Çok yorulduk ama başarı da geldi. Ben Giresunlu ve ilçe genelindeki bütün vatandaşlara verdikleri destek içinde çok teşekkür ederim” dedi.
Daha sonra konuşan Milletvekili Tığlı da, CHP Giresun il teşkilatı, Bulancak ve diğer ilçe teşkilatlarının seçim için çok özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Bu konuşmalardan sonra toplantıya katılan partililer ile karşılıklı olarak ülke gündemi, Giresun ve Bulancak’ın sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 2 saate yakın devam eden toplantıdan sonra da CHP heyeti Bulancak Cumhuriyet meydanında oturan vatandaşlar ile de selamlaştı ve sohbet ederek çay içtiler.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Giresun’un yeşil alanları bakıma alındı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







