MHP’nin iftar yemeğine büyük ilgi

SİYASET 29.04.2022 - 12:45, Güncelleme: 29.04.2022 - 12:45 5883+ kez okundu.
 

MHP’nin iftar yemeğine büyük ilgi

MHP Bulancak ilçe başkanlığının 26 Nisan Salı günü Bulancak’ta verdiği iftar yemeğine vatandaşlarının ilgisi büyük oldu.
MHP ilçe başkanlığı binası önünde Şemsettin caddesinde hazırlanan iftar sofrasına AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcıları Emrullah Guguk, Bahtiyar Hüsem, AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri, MHP İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, MHP İlçe Başkanları, MHP Bulancak Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer ile vatandaşlar katıldı. Bin 500’e yakın kişinin katıldığı iftar yemeği sonrası konuşan MHP İlçe Başkanı Tanju Alpaslan, “İftarımıza katılan herkese çok teşekkür ederiz. İki sene sonra bir arada olduğumuz içinde çok mutluyuz. İftarımız için destek olanlara da, davetimize icap edenlere de çok teşekkür ederiz” dedi.     
MHP Bulancak ilçe başkanlığının 26 Nisan Salı günü Bulancak’ta verdiği iftar yemeğine vatandaşlarının ilgisi büyük oldu.

MHP ilçe başkanlığı binası önünde Şemsettin caddesinde hazırlanan iftar sofrasına AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcıları Emrullah Guguk, Bahtiyar Hüsem, AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri, MHP İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, MHP İlçe Başkanları, MHP Bulancak Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer ile vatandaşlar katıldı.

Bin 500’e yakın kişinin katıldığı iftar yemeği sonrası konuşan MHP İlçe Başkanı Tanju Alpaslan, “İftarımıza katılan herkese çok teşekkür ederiz. İki sene sonra bir arada olduğumuz içinde çok mutluyuz. İftarımız için destek olanlara da, davetimize icap edenlere de çok teşekkür ederiz” dedi.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.