Mezarlıklarda bakım onarım çalışmaları sürüyor

YAŞAM 11.10.2021 - 17:07, Güncelleme: 11.10.2021 - 17:07 2700+ kez okundu.
 

Mezarlıklarda bakım onarım çalışmaları sürüyor

Hizmet standartlarını her zaman yükseltmeyi hedefleyen ve tüm hizmetlerin ücretsiz bir şekilde verildiği hizmetler arasında yer alan Giresun Belediyesi cenaze hizmetleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.
Bu kapsamda; Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri yıl boyu düzenli olarak yaptıkları mezarlık bakım ve temizlik işlerini yoğunlaştırdı. Ekipler tarafından yağışlarla beraber uzayan otlar biçilirken, genel bakımlarda yapılıyor. Şehir mezarlığı olan Yeni mezarlık ve Samanlıkkıranı mezarlığının yanı sıra Belediye sorumluluk sahasında yer alan Aydınlar, Küçükköy, Çaykara, Yalı, Erikliman, Kavaklar, Seldeğirmeni, Teyyaredüzü, Kayadibi ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki mezarlıklarda da programlı bir şekilde çalışma yürütülüyor. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Hemşehrilerimize en zor zamanlarında destek olmak için ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz cenaze nakil ve defin işlemlerinin yanı sıra mezarlıklardaki çalışmalarımız da devam ediyor. Vatandaşlarımızın mezar ziyaretlerini daha kolay şartlarda gerçekleştirmesi için gerekli çalışmalar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı titizlikle sürdürülecektir.” dedi
Hizmet standartlarını her zaman yükseltmeyi hedefleyen ve tüm hizmetlerin ücretsiz bir şekilde verildiği hizmetler arasında yer alan Giresun Belediyesi cenaze hizmetleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Bu kapsamda; Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri yıl boyu düzenli olarak yaptıkları mezarlık bakım ve temizlik işlerini yoğunlaştırdı. Ekipler tarafından yağışlarla beraber uzayan otlar biçilirken, genel bakımlarda yapılıyor.

Şehir mezarlığı olan Yeni mezarlık ve Samanlıkkıranı mezarlığının yanı sıra Belediye sorumluluk sahasında yer alan Aydınlar, Küçükköy, Çaykara, Yalı, Erikliman, Kavaklar, Seldeğirmeni, Teyyaredüzü, Kayadibi ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki mezarlıklarda da programlı bir şekilde çalışma yürütülüyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Hemşehrilerimize en zor zamanlarında destek olmak için ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz cenaze nakil ve defin işlemlerinin yanı sıra mezarlıklardaki çalışmalarımız da devam ediyor. Vatandaşlarımızın mezar ziyaretlerini daha kolay şartlarda gerçekleştirmesi için gerekli çalışmalar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı titizlikle sürdürülecektir.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.