‘Meydan tüccara kaldı’

YAŞAM 29.11.2021 - 17:34, Güncelleme: 29.11.2021 - 17:34 2585+ kez okundu.
 

‘Meydan tüccara kaldı’

Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat içi çalışmaların değerlendirildiği Kasım Ayı İl Divan Toplantısı GİK üyesi İsmail Hakkı Akkiraz’ın katılımıyla yapıldı.
İl Divan Toplantısı, ilçe yönetimlerinin, il birim başkanlıklarının, İl kadın ve gençlik kollarının ve Milko kuruluşlarının 1 aylık performans ve çalışma raporlarını sunmasıyla başladı. İl Başkanı Abdulkadir Bektaş rapor sunumlarından sonra genel bir değerlendirme yaparak, Giresun ilimizle alakalı bir takım sorun ve tespitlerin altını çizdi. Fındık fiyatlarının geçici olarak yükselmesinin küçük üreticiye hiçbir faydasının olmadığını belirten Bektaş; “sezon başında ihtiyacı olan küçük üretici fındığını düşük fiyattan sattı. Şimdi ise meydan tüccara ve büyük üreticilere kaldı. Böylece 19 senedir kaybedenin ve kazananın asla değişmediği bir fındık fiyatı oyunu ile karşı karşıyayız.” dedi. 18 Kasımda Şebinkarahisar’da yaşanan çevre felaketi ile alakalı ne tür bir çalışma yapıldığının yetkililerce açıklanmadığını söyleyen Abdulkadir Bektaş; “çevre felaketinin yaşandığı yerlerde çekilen görüntüler, durumun vahametini ortaya koymuştur. Ama ne hikmetse yetkili ve etkili kişilerden her hangi bir açıklama gelmemiştir. Bu konunun takipçisi olacağız.” dedi. Daha sonra, teşkilat içi çalışmalar, insanlara nasıl ulaşabiliriz ve Saadet Partisinin temel prensipleri ile alakalı kısa bir eğitim sunumu yapan İsmail Hakkı Akkiraz hocanın konuşmaları akabinde aylık toplantı sona erdi.
Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat içi çalışmaların değerlendirildiği Kasım Ayı İl Divan Toplantısı GİK üyesi İsmail Hakkı Akkiraz’ın katılımıyla yapıldı.

İl Divan Toplantısı, ilçe yönetimlerinin, il birim başkanlıklarının, İl kadın ve gençlik kollarının ve Milko kuruluşlarının 1 aylık performans ve çalışma raporlarını sunmasıyla başladı.

İl Başkanı Abdulkadir Bektaş rapor sunumlarından sonra genel bir değerlendirme yaparak, Giresun ilimizle alakalı bir takım sorun ve tespitlerin altını çizdi.

Fındık fiyatlarının geçici olarak yükselmesinin küçük üreticiye hiçbir faydasının olmadığını belirten Bektaş; “sezon başında ihtiyacı olan küçük üretici fındığını düşük fiyattan sattı. Şimdi ise meydan tüccara ve büyük üreticilere kaldı. Böylece 19 senedir kaybedenin ve kazananın asla değişmediği bir fındık fiyatı oyunu ile karşı karşıyayız.” dedi.

18 Kasımda Şebinkarahisar’da yaşanan çevre felaketi ile alakalı ne tür bir çalışma yapıldığının yetkililerce açıklanmadığını söyleyen Abdulkadir Bektaş; “çevre felaketinin yaşandığı yerlerde çekilen görüntüler, durumun vahametini ortaya koymuştur. Ama ne hikmetse yetkili ve etkili kişilerden her hangi bir açıklama gelmemiştir. Bu konunun takipçisi olacağız.” dedi.

Daha sonra, teşkilat içi çalışmalar, insanlara nasıl ulaşabiliriz ve Saadet Partisinin temel prensipleri ile alakalı kısa bir eğitim sunumu yapan İsmail Hakkı Akkiraz hocanın konuşmaları akabinde aylık toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.