Merzifon Kaymakamı Güldoğan, köyleri ziyaret etti

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 26.10.2021 - 17:56, Güncelleme: 26.10.2021 - 16:18 2092+ kez okundu.
 

Merzifon Kaymakamı Güldoğan, köyleri ziyaret etti

Merzifon Kaymakamı Güldoğan, köyleri ziyaret etti
AMASYA (AA) - Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, Alıcık, Bulak ve İnalanı köylerini ziyaret etti. Güldoğan, ziyareti sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntıları dinleyip bir süre sohbet etti.Vatandaşların sorun, istek ve önerilerini doğrudan dile getirmelerine imkan vermek ve çözüm üretmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Güldoğan, "Köylerimizin kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili birimlere aktarabilmeleri için samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Köy gezilerimizi sürdürerek, bütün köylerimizin sorunlarını yerinde tespit edip çözüm üretmeye devam edeceğiz." dedi.Güldoğan, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında yapılan istinat duvarlarını da inceledi.Güldoğan'a ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erbil Terbıyık, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Muslu eşlik etti.
Merzifon Kaymakamı Güldoğan, köyleri ziyaret etti

AMASYA (AA) - Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, Alıcık, Bulak ve İnalanı köylerini ziyaret etti.

Güldoğan, ziyareti sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntıları dinleyip bir süre sohbet etti.

Vatandaşların sorun, istek ve önerilerini doğrudan dile getirmelerine imkan vermek ve çözüm üretmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Güldoğan, "Köylerimizin kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili birimlere aktarabilmeleri için samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Köy gezilerimizi sürdürerek, bütün köylerimizin sorunlarını yerinde tespit edip çözüm üretmeye devam edeceğiz." dedi.

Güldoğan, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında yapılan istinat duvarlarını da inceledi.

Güldoğan'a ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erbil Terbıyık, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Muslu eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.