30 Mart 2021 - 21:39 - Güncellenme: 30 Mart 2021 - 21:46
G: 30 Mart 2021 - 21:46
Menfezde bulunan kadın cesedi, Manisa'lı genç anneye ait çıktı
Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Bulancak'ta bulunan kadın cesedinin 28 yaşındaki Zeynep Açıkgöz'e ait olduğu öğrenildi.
Alınan bilgiye göre Bulancak'ta görev yapan Uzman Çavuş Ferdi Açıkgöz’ün eşi olduğu öğrenilen genç kadın, 10 Mart 2021 tarihinde evinden çıkarak bir daha kendisinden haber alınaamıştı.
Yapılan araştırmalar sonrası polis ekipleri kaybolan kadın ile ilgili yaptıkları araştırmada, evinden çıkan ve geri dönmeyen Zeynep Açıkgöz'ün son olarak Sanayi Mahallesinde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığının güvenlik kameralarına yansıdığı öğrenilmişti. En son kayalıklarda ki görüntüsü güvenlik kameralarına yansıyan genç kadınının cansız bedeni 27 Mart 2021 Cumartesi günü son görüldüğü yerden yaklaşık 300 metre ilerideki bir menfezde bulundu.
Teşhis edilemeyen ceset kimlik tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.
Yapılan DNA karşılaştırmalarında bulunan cesedin Zeynep Açıkgöz'e ait olduğunu ortaya çıkardı.
Evli ve 2 çocuk annesi olan 28 yaşındaki Zeynep Açıkgöz'ün cenazesinin memleketi Manisa'nın Alaşehir ilçesine gönderildiği öğrenildi.
Açıkgöz'ün cenazesinin Manisa Alaşehir Serinyayla Mahallesinde toprağa verileceği bilgisine ulaşıldı.
Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Mersin /Merkez
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir

Giresun’un yeşil alanları bakıma alındı

Başkan Fuat Köse dolmuşçu esnafıyla kahvaltıda buluştu

Motorinde Büyük İndirim Beklentisi

15 Temmuz Şehitler Ortaokulu çevresinde yol ve kaldırım yenilendi

TBB’den Bulancak Belediyesine ekskavatör hibesi
Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler

AK Parti Giresun İl Başkanı Alkan, Genç ve Dinamik ekibini açıkladı

Bulancak’ta Sanatın Yeni Adresi, Erdinç Ekmekçi Sanat Akademisi

CHP Giresun İl Başkanlığına Karaibrahim atandı

Prof. Dr. Güzel’in öğrencilik hayalindeki başarısının hikayesi



