Melis İşiten imza gününde hayranlarıyla buluştu

SANAT 22.12.2021 - 16:53, Güncelleme: 22.12.2021 - 16:53 9556+ kez okundu.
 

Melis İşiten imza gününde hayranlarıyla buluştu

D&R’ın birbirinden ünlü isimleri hayranlarıyla bir araya getirdiği imza günleri, hafta sonu etkinlikleriyle devam etti. Başarılı oyuncu Melis İşiten, D&R mağazalarında gerçekleşen imza günlerinde İstanbulluların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Oyuncu Melis İşiten, 18 Aralık Cumartesi günü D&R Suadiye, 19 Aralık Pazar günü D&R Kartal İstMarina mağazalarında kitapseverlerle buluştu. İşiten’in “Hikayemi Ben Seçtim” isimli kitabı için düzenlenen imza günleri yoğun ilgi gördü. Melis İşiten imza gününde; “Konuşmayı ve yazmayı çok seven biriydim. Çevremden de destek alınca kitap yazmaya karar verdim. İstiyorum ki kitabımı eline alan herkes içinden kendine bir hikaye seçsin. O his onlara yeni yollarda ilham versin.” diyerek hayranlarının kitaplarını imzaladı.    

D&R’ın birbirinden ünlü isimleri hayranlarıyla bir araya getirdiği imza günleri, hafta sonu etkinlikleriyle devam etti. Başarılı oyuncu Melis İşiten, D&R mağazalarında gerçekleşen imza günlerinde İstanbulluların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Oyuncu Melis İşiten, 18 Aralık Cumartesi günü D&R Suadiye, 19 Aralık Pazar günü D&R Kartal İstMarina mağazalarında kitapseverlerle buluştu. İşiten’in “Hikayemi Ben Seçtim” isimli kitabı için düzenlenen imza günleri yoğun ilgi gördü.

Melis İşiten imza gününde; “Konuşmayı ve yazmayı çok seven biriydim. Çevremden de destek alınca kitap yazmaya karar verdim. İstiyorum ki kitabımı eline alan herkes içinden kendine bir hikaye seçsin. O his onlara yeni yollarda ilham versin.” diyerek hayranlarının kitaplarını imzaladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.