Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
07 Mayıs 2020 - 17:23 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:16 G: 30 Ekim 2020 - 19:16

‘MEDYA VE ÇALIŞANLARI ZOR DURUMDA’

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu, Koronavirüs salgını nedeniyle medya sektöründe de büyük bir kriz yaşandığına dikkat çekerek destek çağrısı yaptı.

0 Okunma 0 Paylaşım
 ‘MEDYA VE ÇALIŞANLARI ZOR DURUMDA’

TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı Başkanlığında video konferans sistemi ile bir araya gelen TGK Yönetim Kurulu, toplantının ardından yazılı bir açıklama yaptı.

Kamu adına görev yapan basın kuruluşlarının ve medya çalışanlarının yaşam mücadelesi verdiği kaydedilen açıklamada, sektörün zaman kaybedilmeden desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Türkiye Genelinde 9 Gazeteciler Federasyonu ile 83 basın meslek kuruluşuna üye yaklaşık 20 bin basın çalışanı adına yapılan yazılı açıklamada, zaman geçirilmeden alınması gereken önlemler maddeler halinde sıralandı ve sağlık çalışanları gibi yaşamlarını riske atarak kamuoyu adına özveriyle çalışan basın mensuplarının, ekonomik açıdan zor durumda olduğu bildirildi.

 

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!