Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
21 Ekim 2024 - 10:11

Manisa’nın vergi yüzsüzleri açıklandı

Manisa’nın vergi yüzsüzleri listesi ilan edildi, listede 100’den fazla kişi ve firmanın ismi yer aldı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Manisa’nın vergi yüzsüzleri açıklandı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergide adaleti güçlendirmek için adımlar atmaya devam ettiklerini, her bir vergi dairesine 5 milyon lira ve üzerinde vergi borcu ve cezası bulunan mükelleflerin isimlerini kamuoyu ile paylaşacaklarını açıklamıştı. Bakanlığa verilen yetki kapsamında, her bir vergi dairesine 5 milyon lira ve daha fazla borcu olan veya bu tutar ve üzerinde kesinleşen vergi ve cezası bulunan mükellefler, bağlı bulundukları vergi dairelerince ifşa ediliyor.

Bu kapsamda Manisa’da da 5 milyon TL ve üzerinde vergi borcu olduğu belirlenen mükelleflerin isimleri, Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı’nda ilan edildi.  Manisa Vergi Dairesi içerisinde bulunan ilan panosunda, Mesir Vergi Dairesi’ne 5 milyon TL’den fazla borcu olan mükelleflerin isimleri asıldı. 

Mesir Vergi Dairesi’nce asılan listeye göre Manisa’da 5 milyon TL ve üzerinde vergi borcu olan toplam 100’ün üzerinde isim ve firma bulunuyor.

Listede Yunusemre Belediyesi ve belediye şirketi olan MAYEB A.Ş. de bulunuyor. Yunusemre Belediyesi’nin 25 milyon 995 bin TL vergi borcu listede yer alıyor.

#Manisa vergi yüzsüzleri #Mesir Vergi Dairesi #Yunusemre Belediyesi vergi borcu #MAYEB A.Ş. #Manisa vergi borçluları #5 milyon TL üzeri vergi borcu #Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!