Mamamatik uygulaması başladı

YAŞAM 29.07.2021 - 15:22, Güncelleme: 29.07.2021 - 15:22 2239+ kez okundu.
 

Mamamatik uygulaması başladı

Sokak hayvanları için örnek çalışmalara imza atan Giresun Belediyesi bu kez can dostlar için mamamatik uygulamasını hayata geçirdi.
Kale, Meydan ve Botanik Bahçe olmak üzere 3 ayrı noktaya yerleştirilen mamamatiklerle vatandaşların uygulamadan yararlanması sağlanıyor. 2 TL ile çalışan mamamatik ünitesi, paranın atılmasıyla birlikte mamanın can dostlarımız için hazneye aktarılmasını sağlıyor. Kullanması oldukça kolay olan mamamatik uygulamasından elde edilecek olan gelirin ise yine sokak hayvanlarının beslenmesi ve bakımları için kullanılacağı bildirildi. Giresun Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Mamamatikler şehrimizin üç noktasına yerleştirildi. Vatandaşlarımızı mamamatikleri koruyarak ve kullanarak sokak hayvanlarımıza destek olmaya davet ediyoruz” denildi.
Sokak hayvanları için örnek çalışmalara imza atan Giresun Belediyesi bu kez can dostlar için mamamatik uygulamasını hayata geçirdi.

Kale, Meydan ve Botanik Bahçe olmak üzere 3 ayrı noktaya yerleştirilen mamamatiklerle vatandaşların uygulamadan yararlanması sağlanıyor. 2 TL ile çalışan mamamatik ünitesi, paranın atılmasıyla birlikte mamanın can dostlarımız için hazneye aktarılmasını sağlıyor. Kullanması oldukça kolay olan mamamatik uygulamasından elde edilecek olan gelirin ise yine sokak hayvanlarının beslenmesi ve bakımları için kullanılacağı bildirildi.

Giresun Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Mamamatikler şehrimizin üç noktasına yerleştirildi. Vatandaşlarımızı mamamatikleri koruyarak ve kullanarak sokak hayvanlarımıza destek olmaya davet ediyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.