Lokman Hekim’de Bilim ve Edebiyat zenginliği

EĞİTİM 28.06.2021 - 17:42, Güncelleme: 28.06.2021 - 17:42 2683+ kez okundu.
 

Lokman Hekim’de Bilim ve Edebiyat zenginliği

Meslek Liseleri 100 Okul Projesi kapsamında Bulancak Lokman Hekim MTA Lisesi 950 kitapla zenginleşti.
Emekli öğretmen Erol Küçük’ün aracılığıyla Bulancak Belediyesi, Giresun Belediyesi, Görele Belediyesi, Bulancak Yapı Kredi Bankası, Bulancak İş Bankası ve Okul Aile Birliği’nin katkılarıyla kütüphane kitaplarla doldu taştı. Okulun müdür yardımcısı aynı zamanda ilçenin proje öğretmeni Cem Mutlu Türkseven, “Öğrencilerimizin kitap okumaları için artık yüzlerce nedeni var. Emekli öğretmen Erol Küçük’ün girişimleri sonucu, Okul Aile Birliği ve Okul Yönetimi katkılarıyla kısa süre içerisinde kütüphanemize ‘950 yeni dost’ kazandırıldı. Temin edilen para ile TÜBİTAK’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle yüzde 40’lık indirimini kaçırmadık ve TÜBİTAK’ın bilim teknik serisinin tamamını kütüphanemize kazandırdık. Yapı Kredi Yayınlarından seçkin 123 eser de öğrencilerimizle buluşmak için sabırsızlanıyor. Bunun dışında çeşitli kurum, kuruluş ve şahısların katkılarıyla birbirinden kıymetli 214 eşsiz eserle tanışma fırsatı bulduk. Okul kütüphanemiz sağlıktan, felsefeye, bilimden edebiyata, tarihten sanata kadar çok geniş bir yelpazede öğrencilerimizin ve Bulancak hizmetine hazır. 650 yeni kitabımızdan hangisinin kapağını ilk siz açacaksınız karar sizin. Kütüphanemiz tüm öğrencilerimize  açık olacaktır. Kitaplarla yolculuk için sizleri kütüphanemize bekliyoruz” dedi.     Haber: Erol Küçük    
Meslek Liseleri 100 Okul Projesi kapsamında Bulancak Lokman Hekim MTA Lisesi 950 kitapla zenginleşti.

Emekli öğretmen Erol Küçük’ün aracılığıyla Bulancak Belediyesi, Giresun Belediyesi, Görele Belediyesi, Bulancak Yapı Kredi Bankası, Bulancak İş Bankası ve Okul Aile Birliği’nin katkılarıyla kütüphane kitaplarla doldu taştı. Okulun müdür yardımcısı aynı zamanda ilçenin proje öğretmeni Cem Mutlu Türkseven, “Öğrencilerimizin kitap okumaları için artık yüzlerce nedeni var. Emekli öğretmen Erol Küçük’ün girişimleri sonucu, Okul Aile Birliği ve Okul Yönetimi katkılarıyla kısa süre içerisinde kütüphanemize ‘950 yeni dost’ kazandırıldı. Temin edilen para ile TÜBİTAK’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle yüzde 40’lık indirimini kaçırmadık ve TÜBİTAK’ın bilim teknik serisinin tamamını kütüphanemize kazandırdık. Yapı Kredi Yayınlarından seçkin 123 eser de öğrencilerimizle buluşmak için sabırsızlanıyor. Bunun dışında çeşitli kurum, kuruluş ve şahısların katkılarıyla birbirinden kıymetli 214 eşsiz eserle tanışma fırsatı bulduk. Okul kütüphanemiz sağlıktan, felsefeye, bilimden edebiyata, tarihten sanata kadar çok geniş bir yelpazede öğrencilerimizin ve Bulancak hizmetine hazır. 650 yeni kitabımızdan hangisinin kapağını ilk siz açacaksınız karar sizin. Kütüphanemiz tüm öğrencilerimize  açık olacaktır. Kitaplarla yolculuk için sizleri kütüphanemize bekliyoruz” dedi.

 

 

Haber: Erol Küçük

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.