Limit Kurs, ziyaretlerine devam ediyor

GÜNDEM 12.07.2021 - 18:11, Güncelleme: 12.07.2021 - 18:11 3909+ kez okundu.
 

Limit Kurs, ziyaretlerine devam ediyor

Bulancak Limit Eğitim Kurumları Bulancak’taki resmî kurumları ziyaret etmeye devam ediyor.
Önce Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’u ve ardından İlçe Müftüsü Cevat Erişti’yi makamlarında ziyaret eden Limit Kurs kurucuları Halil Çakır, Abdullah Eser ve N. Kemal Turan, gazetemize yaptıkları açıklamada ziyaretlerin olumlu geçtiğini belirttiler. Yapılan ziyaretlerde ekonomik durumu yetersiz olan öğrencilere yapılacak yardımlar konuşulup Şenel Bulut ve Cevat Erişti de bu yardımlara gönülden destek verdiklerini açıkladılar. Ayrıca yeni açılan Limit Kurs’un ilçemize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dilediler. Kurucuların yaptığı açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarına bayram öncesi ziyaretlerin devam edileceği belirtildi.
Bulancak Limit Eğitim Kurumları Bulancak’taki resmî kurumları ziyaret etmeye devam ediyor.

Önce Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’u ve ardından İlçe Müftüsü Cevat Erişti’yi makamlarında ziyaret eden Limit Kurs kurucuları Halil Çakır, Abdullah Eser ve N. Kemal Turan, gazetemize yaptıkları açıklamada ziyaretlerin olumlu geçtiğini belirttiler.

Yapılan ziyaretlerde ekonomik durumu yetersiz olan öğrencilere yapılacak yardımlar konuşulup Şenel Bulut ve Cevat Erişti de bu yardımlara gönülden destek verdiklerini açıkladılar. Ayrıca yeni açılan Limit Kurs’un ilçemize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dilediler.

Kurucuların yaptığı açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarına bayram öncesi ziyaretlerin devam edileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.