Lakide Özel vefat etti

VEFAT 03.06.2021 - 11:39, Güncelleme: 03.06.2021 - 11:39 4323+ kez okundu.
 

Lakide Özel vefat etti

Bulancak Kızılot Mahallesinden Aligidooğlulları’ndan Merhum Abdullah ve Merhume Vesile Özel’in kızı 73 yaşında ki Lakide Özel vefat etti.
Bulancak esnaflarından Sarı Ünal Özel ve Şeref(Usta) Özel’in amca kızları Lakide Özel’in vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Özel’in cenazesi Perşembe günü(bugün) saat 14:00’de Orta Camide kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Belediye Eski Mezarlığındaki Aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Bulancak Kızılot Mahallesinden Aligidooğlulları’ndan Merhum Abdullah ve Merhume Vesile Özel’in kızı 73 yaşında ki Lakide Özel vefat etti.

Bulancak esnaflarından Sarı Ünal Özel ve Şeref(Usta) Özel’in amca kızları Lakide Özel’in vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Özel’in cenazesi Perşembe günü(bugün) saat 14:00’de Orta Camide kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Belediye Eski Mezarlığındaki Aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.