Kutsal Topraklarda Başlayan Dostluk Umre sonrası ziyaretle taçlandı
Geçtiğimiz haftalarda Umre ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden yildizhaber.com.tr imtiyaz sahibi Ali Yıldız ile Giresun Üniversitesi öğretim görevlisi Alaattin Hafızoğlu, Umre ziyareti sırasında bir araya geldi.
Manevi atmosferde gerçekleşen bu buluşmada birlikte ibadet eden ve kutsal mekânları ziyaret eden ikili, Umre dönüşünün ardından da bir araya geldi.
Giresun Üniversitesi öğretim görevlisi Alaattin Hafızoğlu, Umre dönüşü imtiyaz sahibimiz Ali Yıldız’ı işyerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, kutsal topraklarda yaşanan manevi duygular ve Umre anıları yad edilirken, karşılıklı iyi dilek ve temenniler paylaşıldı.

Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







