‘Kurumlar arası iş birliği’

DÜNYA 05.08.2021 - 16:33, Güncelleme: 05.08.2021 - 16:33 3368+ kez okundu.
 

‘Kurumlar arası iş birliği’

İl Müftüsü Ramazan Topcan, eğitim alanında yapılan her ortak çalışmanın öğrencilerin başarısına katkı sağlayacağını ifade etti.
Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan 15 Temmuz Şehitler Proje İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Remzi Ermiş’i ziyaret etti. Kurumlar arası iş birliğinin önemine değinen İl Müftüsü Topcan, “Geleceğimizin teminatı çocuk ve gençlerimizin iyi bir eğitim alması için müftülük olarak üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. Eğitim yuvası her okul, öğrencilerine şefkat ve özveriyle yaklaşan her öğretmen, teşekkür nazarıyla bakan her veli gayretimizi artırmaktadır. İmam Hatip okullarımızda eğitim ve öğretim gören her öğrencimizin en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelen tüm çabayı ve katkıyı veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Okul müdürümüze, öğretmenlerimize, birbirinden değerli öğrencilerimize teşekkür eder, yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim.” dedi. Karşılıklı fikir alışverişiyle devam eden ziyaret iyi dilek temennileriyle tamamlandı. Okul Müdürü Ermiş ziyaret dolayısıyla Müftü Topcan’a teşekkür etti. Ziyaret sırasında Müftü Topcan’a Din Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Aydın da eşlik etti.      
İl Müftüsü Ramazan Topcan, eğitim alanında yapılan her ortak çalışmanın öğrencilerin başarısına katkı sağlayacağını ifade etti.

Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan 15 Temmuz Şehitler Proje İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Remzi Ermiş’i ziyaret etti.

Kurumlar arası iş birliğinin önemine değinen İl Müftüsü Topcan, “Geleceğimizin teminatı çocuk ve gençlerimizin iyi bir eğitim alması için müftülük olarak üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. Eğitim yuvası her okul, öğrencilerine şefkat ve özveriyle yaklaşan her öğretmen, teşekkür nazarıyla bakan her veli gayretimizi artırmaktadır. İmam Hatip okullarımızda eğitim ve öğretim gören her öğrencimizin en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelen tüm çabayı ve katkıyı veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Okul müdürümüze, öğretmenlerimize, birbirinden değerli öğrencilerimize teşekkür eder, yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim.” dedi.

Karşılıklı fikir alışverişiyle devam eden ziyaret iyi dilek temennileriyle tamamlandı. Okul Müdürü Ermiş ziyaret dolayısıyla Müftü Topcan’a teşekkür etti.

Ziyaret sırasında Müftü Topcan’a Din Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Aydın da eşlik etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.