‘Kümbet Sahipsiz’

SİYASET 28.06.2022 - 16:52, Güncelleme: 28.06.2022 - 16:52 3530+ kez okundu.
 

‘Kümbet Sahipsiz’

Saadet Partisi İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, yaz sezonunun başlaması ile birlikte yayla turizminin canlandığını belirterek, en gözde yaylalarımızdan olan Kümbet’in yıllardır sahipsiz olmasına isyan etti.
Abdulkadir Bektaş; “bir türlü bitmeyen tuvalet, temizlik ve trafik sorunu insanlarımızı canından bezdirmektedir. Dışarıdan gelen misafirlerimiz bu sahipsizliğe hayret etmektedir. Dünya üzerindeki herhangi bir turizm merkezinden daha güzel olan Kümbet yaylası ve özellikle Aymaç mevkiindeki kangren olan sorunlar yetkililer tarafından göz ardı edilmektedir. Tüm yaz sezonu boyunca konuşulan şikayetler, sezon bitince unutulmaktadır. Artık Giresunlular olarak bu duruma alıştığımız için, yollara yama yapılsa asfalt yapılmış gibi seviniyoruz, tuvaletin ismi geçse varmış gibi seviniyoruz, kümbete 30 dakika değil de, 28 dakika da girsek seviniyoruz. Komşu illerdeki yaylalar hak ettikleri değere ulaşmışken, bizim hala şose üzerinde bir yerlere gitme çabalarımız, tuvalet için misafirlerimize olan mahcubiyetimiz, sadece beklerken yaktığımız yakıtımız, siyasi iradenin umurunda olmuyor.” Dedi.
Saadet Partisi İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, yaz sezonunun başlaması ile birlikte yayla turizminin canlandığını belirterek, en gözde yaylalarımızdan olan Kümbet’in yıllardır sahipsiz olmasına isyan etti.

Abdulkadir Bektaş; “bir türlü bitmeyen tuvalet, temizlik ve trafik sorunu insanlarımızı canından bezdirmektedir. Dışarıdan gelen misafirlerimiz bu sahipsizliğe hayret etmektedir. Dünya üzerindeki herhangi bir turizm merkezinden daha güzel olan Kümbet yaylası ve özellikle Aymaç mevkiindeki kangren olan sorunlar yetkililer tarafından göz ardı edilmektedir.

Tüm yaz sezonu boyunca konuşulan şikayetler, sezon bitince unutulmaktadır. Artık Giresunlular olarak bu duruma alıştığımız için, yollara yama yapılsa asfalt yapılmış gibi seviniyoruz, tuvaletin ismi geçse varmış gibi seviniyoruz, kümbete 30 dakika değil de, 28 dakika da girsek seviniyoruz.

Komşu illerdeki yaylalar hak ettikleri değere ulaşmışken, bizim hala şose üzerinde bir yerlere gitme çabalarımız, tuvalet için misafirlerimize olan mahcubiyetimiz, sadece beklerken yaktığımız yakıtımız, siyasi iradenin umurunda olmuyor.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.